ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Elektromos robogó alkatrészek

Elektromos robogó alkatrészek

Tucatnyi tartozék szerepel webshopunkban az elektromos robogó alkatrészek között. Itt jó helyen jár, ha kelléket keres e-járművéhez, hiszen ebben a termékkategóriában szinte mindent megtalál. 

A robogót ún. elektromotor hajtja; még jogosítvány sem kell a használatához, ha 25 km/h sebességre van korlátozva. Annak, aki nem élménymotorozásra vágyik, és még a környezetre is figyel, célszerű ezt a típust választani. Igazán praktikus az e-robogó működtetése és az üzemben tartása is egyszerű. Akár saját magunk is tudunk benne alkatrész cserélni, ha egy kicsit értünk hozzá.


59termék 136
59termék 136

Alkatreszekrobogoz.hu webáruházunkkal célul tűztük ki azt, hogy napjaink legnépszerűbb motorjaihoz és e-járműveihez megfelelő alkatrészeket kínáljunk. Amellett, hogy fő profilunkba a 49-250 cmm-es hengerűrtartalmú robogók tartoznak, szem előtt tartjuk ökológiai lábnyomunk csökkentését is. Kiemelt figyelmet fordítunk a piac monitorozására ezen az irányvonalon. Törekszünk arra, hogy minél gyorsabban beszerezzük a legújabb, legfrissebb kétkerekűek tartozékait. E-robogók mellett kerékpárok és elektromos rollerek alkatrészei is elérhetőek nálunk. Érdemes körülnézni! Nemcsak webshopunk, hanem szakértő kollégáink is segítségére lesznek az eligazodásban.

 

Óvja a környezetet e-robogókkal!

Szinte folyamatos a klímaszorongás, félünk attól, hogy mit hoz a jövő. Sokan azt várják, hogy majd a másik tesz valamit, valaki egyszer csak megoldja a problémát. Pedig az első lépést saját magunknak kell megtenni. Például városi, elővárosi közlekedésre használhatunk e-robogókat is. Nyilván nem fogunk velük “hasítani”, de amellett, hogy szűk, keskeny helyeken is elférnek, még a pakolhatóságuk is kiváló. Sőt, a környezetet sem szennyezzük velük!

 

Elektromos robogó alkatrészek - amire csak szüksége lehet

Számtalan tartozéka van egy e-robogónak, ezért ha meghibásodik, jó tudni, mit, hol keressünk. Webáruházunkban elhozunk Önnek minden olyan alkatrészt, ami fontos lehet. Belső-külső gumiktól, az indexrelén át a kormánykapcsolóig közel 60 terméket kínálunk. Ha nemrég vásárolta a járművét, akkor is érdemes kicsit átnézni ezeket az eszközöket. 

Motor, vezérlő, akkumulátor, töltő - ez a négy tartozék az elektromos robogó lelke. Törekedni kell a rendeltetésszerű alkalmazásra, hogy minél hosszabb életű legyen egy-egy alkatrész. 

Például minden használat után tegye töltőre a robogót, hogy ne menjen tönkre az akkumulátor. Óvja a szélsőséges időjárási körülményektől, ne tárolja se tűző napon, se vizes, párás közegben. De az sem árt, ha rendszeresen ellenőrzi a fékeket, nem került-e rá olaj vagy más síkosító anyag.

 

Gyors találat, egyszerű vásárlás

Nézzünk egy konkrét példát, hogy szemléltessük, hogyan zajlik nálunk egy rendelés. Tegyük fel, hogy elromlott a kormánykapcsolója. Ha valóban meghibásodott, akkor nem működik az index, a kürt, nem tud világítást sem kapcsolni vele. Ezt a terméket gyorsan cserélni kell, mert nélküle gyakorlatilag nem lehet közlekedni. 

Hol találja? Webshopunk bal sávjában az újdonságok, akciók alatt a 4. termékkategória lesz az elektromos robogó alkatrészeké, amire ha ráklikkel, betöltődnek ABC rendben a termékek. A 2. oldalra “lapozva” rögtön első helyen lesz a kormánykapcsoló, amit egy gombnyomással be is tud tenni a kosárba.

Ezt követően pedig el lehet indítani a rendelést, amit saját fiókjában ellenőrizni is tud. Ha valahol elakad, írjon nekünk, vagy bátran hívja kollégáinkat! Segítünk!