ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Bowden, markolat, gázház, markolat,

Bowden, markolat, gázház

Egy dirt bike esetében számtalan olyan apró alkatrész van, ami képes meghibásodni a hatalmas megterhelés miatt. Ezeket ma már egyszerűen lehet pótolni, mindössze pár kattintás az egész. A bowden, markolat, gázház a legfontosabb alkatrészek közé tartozik, mivel nélkülük nehezen lehet elindulni, vagy nem igazán lenne biztonságos a közlekedés. Jó, ha van mindig belőlük otthon tartalék, hogy hamar meg tudjuk ejteni a cserét.

Tekintse meg bowden, markolat, gázház kínálatunkat, és szerezze be gyorsan a szükséges alkatrészt! Nézze át a teljes felhozatalt most!


12termék 112
12termék 112

Minden alkatrész egyszerűen pótolható

A webáruház kínálatában számos kategória felhozatalából lehet válogatni. Csak a dirt bike járművekhez lehet találni elektromos alkatrészeket, fékrendszert és elemeit, gumiköpenyt, belsőt, idomot, ülést, lámpát, bentintankot, lábtartót, kereket, felnit, külőt, kerékagyat, tengelyt, kormányt, futóművet, villát, láncokat, lánckerekeket, teleszkópot, valamint motorikus alkatrészeket. 

Ugyanúgy a fontosabbak közé tartozik a bowden, markolat és gázház is. A folyamatos használat mellett bármelyik alkatrész megadhatja magát. Az esetek többségében nem kell feltétlenül szervizhez, szakemberhez fordulni, mivel a szükséges terméket mi magunk is megrendelhetjük, és kicserélhetjük a sérültet.

Természetesen, ha szeretnénk biztosra menni, akkor ellátogathatunk egy szakemberhez, de az alkatrészt így is megrendelhetjük mi. A webshopban nem csak dirt bike-hoz, hanem robogóhoz, dongómotorhoz, elektromos kerékpárhoz, elektromos rollerhez, quadhoz, pocket bike/ATV/cross járműhöz és elektromos robogóhoz is beszerezhetjük a pótolni kívánt elemeket. 

Ha szeretjük a bütykölést mi magunk elvégezni a garázsban, akkor speciális szerszámokra is szükség lesz. Ezek közé tartoznak a csavarhúzók, kulcsok, kuplungrögzítő eszközök, lendkerék lehúzók, olajszűrő leszedők, valamint szelephézag állítók és persze a bowdenhez szükséges szerszámok is.

A motorozáshoz, a mindennapos közlekedéshez a ruházatról, védőfelszerelésről sem szabad megfeledkezni. Csizma, térd- és könyökvédők, protektoringek, kesztyűk és kézvédők, valamint maszkok és szemüvegek az extrémebb körülményekhez. A bukósisak pedig az egyik legfontosabb védőfelszelésnek számít.

 

Különböző bowden, markolat, gázház közül lehet válogatni

Gázbowdenből többféle kivitel található a kínálatban. Idetartozik a 78 cm, 89 cm, 90 cm, 98 cm hosszú változat, valamint elérhető még 8-as menetes 88,5 cm-es alkatrész is. A gázbowdenhez szükség lesz még tartóra is, ami fémből készül, hogy hosszú távon se legyen probléma a használatával. Műanyag változat is elérhető, ami ugyanúgy megfelel a feladatra. Ha a kuplunggal adódnak problémák a dirt bike használata során, ahhoz is beszerezhetjük a szükséges kuplungkart, valamint bowdent. 

Szettben is vásárolhatunk, amiben gázcső és motorleállító kapcsoló is található. A gázházat és a markolatot is beszerezhetjük egyben. A markolat is nagy igénybevételnek van kitéve a közlekedés során, pláne extrém körülmények között. Ha az elhasználódik, az nagymértékben befolyásolja a komfortérzetet. Ezért is előnyös, ha van otthon belőle egy tartalék. Egyszerűen pótolhatjuk ezt az alkatrészt is, ha a jelenlegi már nem felel meg az elvárásainknak.

 

Nincs olyan alkatrész, amit ne lehetne pótolni

Mint látható, a webáruház kínálatában számos kategóriában lehet válogatni. A kisebb és a nagyobb meghibásodásokra is megtalálhatjuk a megoldást. Fedezze fel a bowden, gázház, markolat kínálatunkat!