ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Felnik

Felnik

Robogókhoz, quadokhoz, elektromos kerékpárokhoz és motorokhoz egyaránt elengedhetetlenek a felnik. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választunk, mivel többféle méret, kialakítás és megjelenés érhető el. A kínálatban minden említett járműtípushoz megtalálhatjuk a megfelelő darabot. 

A vásárlás során több szempontra is oda kell figyelni. A felnik esetében a megjelenés is fontos tényező lehet. Tekintse meg felni kínálatunkat, és válassza ki most a megfelelő darabot! Böngéssze át a teljes felhozatalt mielőtt eldönti melyik lesz az ideális!

 

Ami a motorhoz, robogóhoz szükséges lehet, az mind egyszerűen beszerezhető

A kínálatban nagyon széles termékpalettával lehet találkozni. Több kategóriában is böngészhetünk különböző kiegészítők, eszközök és még szerszámok után is. Ha valami probléma adódik a robogó, quad, elektromos kerékpár/roller és motor fenntartása, használata és működtetése során, azt egyszerűen, pár kattintással meg lehet oldani a kínálatból. Különböző alkatrészek az egyes járműtípusokhoz, de még pocket bike, pocket atv és pocket cross is szerepel a felhozatalban.

Akkumulátorok minden méretben és teljesítményben, berugó alkatrészek, bowdenek, spirálok, fékcsövek, csapágyak, elektromos alkatrészek, valamint minőségi gumi belsők is könnyedén beszerezhetőek. Az abroncsokhoz szorosan kapcsolódnak a felnik is, amelyekből szintén többféle érhető el. Az olyan apró alkatrészek is egyszerűen pótolhatóak, mint az izzók, indexek, indexbúrák, gyertyák, pipák, kilométeróra, szűrők és tartozékaik, valamint gyújtáskapcsolók is.

Ha a jármű teljesítményét szeretnénk növelni, akkor a kipufogók között találhatunk tuning változatokat is. A mindennapos közlekedéshez a védőfelszerelésről is gondoskodni kell: ehhez ruházat, bukósisak, védőkesztyűk egyaránt elérhetőek. A nagyobb alkatrészek beszerzése is megoldható. Gondolunk itt a motorblokkokra, láncokra, fékrendszerre, boxokra, dobozokra és csomagtartókra. A biztonságos közlekedéshez a tükrök is nagyon fontosak, így abból sem mindegy, hogy milyen van fent a motoron, robogón, quadon.

A felnik között több változat is elérhető

ATV-kre, quadokra is elérhetőek felnik többféle méretben. Van 109 és 110 milliméteres furatközéppel rendelkező darab is. Első felniből elérhető 2.15-10, 2.50-12, 3.50-12, 3.50-13 és 1.20x17 méretű is. Ezek között található féktárcsás modell is. Ha a hátsókat vizsgáljuk ugyanilyen szempontból, akkor beszerezhető 1.40x17, 3.50x12 és 2.50x12 méret is. A minőségi gyártók is képviseltetik magukat, hisz kapható a Romet különböző méretű első és hátsó kereke is. Menesztő gumiból sincs hiány, amelyeket 4 ütemű kínai mopedhez lehet használni. Ha pedig kerékmeghajtóra van szükség, azt is meg lehet oldani.

A menesztőgumik esetében szintén oda kell figyelni a minőségre, hisz a felni és az ahhoz tartozó alkatrészek különösen fontosak a mindennapokban. Ha menet közben adódik valamilyen probléma vele, akkor az még balesetveszélyes is lehet. A vásárlás során leginkább a kompatibilitásra kell odafigyelni. Ha túl kicsi a felni, az a stabilitás rovására fog menni, ha pedig túl nagy, akkor a vezethetőség lesz igazi rémálom.

A kisebb kiegészítőknél (menesztőgumi, kerékmeghajtó) is figyeljünk oda, hogy a saját motorunkhoz melyik lesz a kompatibilis választás.

 

Mindent egyszerűen beszerezhetünk

Mind a felnik, mind a többi kategóriában gyorsan megtalálhatjuk azt a terméket, ami a saját járművünkhöz szükséges. A keresés egyszerű, ahogy a rendelés leadása is. Ismerje meg felni kínálatunkat!