ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Gázkarok

Gázkarok

A elektromos kerékpárok működésének fontos alkatrészeit, a gázkarokat találja ebben a termékkategóriában. Ezek a tartozékok a gyorsuláshoz elengedhetetlenek. Persze a pedált tekerve is lehet magasabb fokozatra kapcsolni, de az e-bike-ok innovációja épp az ellenkezőjében rejlik. Attól modernek és kényelmesek igazán, hogy gázt tudunk nekik adni. 

Ha esetleg működési problémák adódnak, és cserélni szeretné e-biciklijén a gázkart, térképezze fel a kínálatot! Sokféle verzió létezik, de vajon melyik passzol az Ön kerékpárjához? Nézzen körül nálunk, találja meg, amire szüksége van!


28termék 128
28termék 128

Webáruházunk elektromos kerékpár alkatrészek százait kínálja Önnek! Akkumulátoroktól, fékekeken, gázkarokon, gumikon, motorvezérlőkön át egészen a világítási tartozékokig minden szerepel a termékpalettánkon. Az e-bike-ok mellett elektromos robogókhoz, - rollerekhez, quadokhoz, dongó motorokhoz, dirt - és pitbike-okhoz is talál nálunk tartozékokat. 49ccm-től 250ccm-es hengerűrtartalmú motorok számtalan kelléke jelen van webshopunkban. Böngésszen nálunk, próbálja ki a már közel 3500 vevő által fogyasztóbarátnak ítélt boltunkat!

 

Gázkarok ismérvei

Ahogy azt már említettük, a gázkar a sebesség szabályozásának eszköze. A neve is mutatja: egy kar a kormányban, amelyben ellenállás van. Ha gyorsulni szeretne kerékpározás közben, ezzel tud áramot juttatni a motorhoz. Nemcsak a működése, hanem a használata nagyon egyszerű. Talál benne egy vezetéket, amit az e-bicikli kábeléhez kell csatlakoztatni, és már fokozhatja is a tempót!

Amellett, hogy hasznosak, egyfajta kényelmi elemként is szolgálnak. A kerékpározás élményét növelik, például amikor Ön emelkedőkön, hegyvidéki tájakon tervez biciklizni, kifejezetten jól jön, ha tudja használni ezt a tartozékot. Úgy haladhat, ahogyan csak szeretne. Akár lassabban, akár gyorsabban tekerne, segítségükkel egyszerűen lehet váltani a motor különböző állapotai között.

 

Modellek és típusok

Összességében elmondható, hogy pénztárcabarát tartozékok a gázkarok. Persze az áruk függ a modelltől, típustól, de általában több verzió is illeszkedhet az e-kerékpárunkhoz. Van olyan, ami a robogóéhoz hasonló, normál rásegítéssel működik, míg másik az ujjunk lenyomásával szabályozható. 

Mágneses szenzoros és nyomaték-érzékelésen alapuló verziója is létezik. Előbbi az alaptípus, melyben az ún. mágneses tér változása működteti a motort. Utóbbi abban különbözik, hogy azonnal érzékelve a forgatónyomatékot, indítja is hajtóművet, kiküszöbölve így a késést.

 

Hogyan keressen, és vásároljon nálunk gázkarokat?

Webáruházunk bal oldali sávjában 7 termékkategóriát talál, köztük az elektromos kerékpár alkatrészeit. A gázkarok alkategóriaként jelennek meg itt. Rákattintva, közel 30 termék töltődik be.

  • Vannak közöttük olyanok, amelyek kifejezetten e-bike-ok kellékei, mások quadokhoz, elektromos robogókhoz használhatók. 
  • Töltöttség visszajelzővel és gyújtáskapcsolóval ellátott típus is lesz itt, még arany és ezüst színek között is tud választani! 
  • Ha kapcsolókonzolt vagy mágneses szenzort keres, megtalálja a termékek között! 
  • Még tempomatos gázkarból sincs hiány. 

Ne habozzon, tegye még élménytelibbé a kerékpározást minőségi gázkarokkal! Ha megtalálta nálunk a keresett tartozékot, kattintson a fotójára, jelölje a darabszámot, és tegye a virtuális kosarába! Ha Ön már visszatérő vásárló, érdemes egy saját fiókot létrehozni, így nyomon tudja követni a rendelést. Amennyiben esetleg elakadt, írjon nekünk, vagy hívja kollégáinkat - segítünk!