ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Gumiköpeny, belső

Gumiköpeny, belső

A dirt bike, pitbike motorok egyik legfontosabb alkatrésze a kerék, azon belül is a gumiköpeny, valamint az alatta lévő belső. A legnagyobb terhelést ez a rész kapja menet közben. Ha a jelenlegi elhasználódik, azt már egyszerűen, pár kattintás alatt pótolni lehet. Széles gumiköpeny, belső kínálatból lehet válogatni, amelyben minden mérethez és igénybevételhez megtalálhatjuk az ideális terméket.

Tekintse meg gumiköpeny, belső felhozatalunkat, és szerezze be még ma a megfelelő változatot! Nézze végig az elérhető termékeket!


18termék 118
18termék 118

A minőségi alkatrész a legjobb választás

Egy átlagos motoron, robogón is rengeteg olyan alkatrész, elem található, amelyeket egy bizonyos idő után mindenképpen cserélni kell, mert a mindennapos használat során elhasználódnak. A dirt bike, pitbike esetében a terhelés hatványozottan nagyobb az átlagoshoz képest, mivel nem éppen hétköznapi körülmények között kell őket vezetni. A webáruház kínálatában mindent könnyedén meg lehet találni, amire csak szükség lehet. 

A dirt bike, pitbike alkatrészek felhozatalában található bowden, markolat, gázház, elektromos alkatrészek, fékrendszer, idom, ülés, lámpa, benzintank, lábtartó, felni, küllő, kerék, kerékagy, tengely, futómű, kormány, villa, lánc, lánckerék, motorikus alkatrészek, valamint teleszkóp és szilent is.

Elektromos kerékpárhoz, robogó, rollerhez, valamint quadokhoz is beszerezhetjük a szükséges alkatrészeket. Mindössze pár kattintás az egész művelet, és máris úton van a cserélni kívánt elem. 

A robogók esetében még a kipufogórendszer tuningolására is van lehetőség. Fontos, hogy a vásárlás során két fontos tényezőre is odafigyeljünk: az első a minőség, a második a kompatibilitás. Előbbi azért sem mindegy, mert olcsó, de gyengébb minőségű alkatrész sokkal hamarabb el fog használódni. Ezzel szemben egy prémium kategóriás ugyan drágábbnak tűnhet, de hosszú távon ez a kifizetődőbb befektetés, mivel az élettartama akár többszöröse is lehet, mint egy olcsó változatnak. A kompatibilitás pedig azért fontos, hogy mindenképpen be tudjuk szerelni a kiválasztott alkatrészt a saját motorunkba. Ne utólag derüljön ki, hogy más a csatlakozója, vagy egyszerűen nem fér be.

Webáruházunk kínálatában védőfelszerelések, ruházati kiegészítők, valamint speciális szerszámok is elérhetőek, hogy egyszerűbb legyen a szerelés.

 

Nem mindegy melyik gumiköpeny, belső kerül fel a motorra

Többféle belső közül lehet válogatni. Elérhető 3,00-12, 70/100-17 (2.50-17), 90/100-14 (2.75-14) méretű dirt bike, pitbike változat is. Gumiköpenyekből eltérő kialakítások érhetőek el. 

Oda kell figyelni a szélességre is, valamint a mintázatra. Mind a kettő komolyan befolyásolja azt, hogy a motor mégis milyen teljesítményre lesz képes menet közben. A mély barázdák gondoskodnak arról, hogy megfelelően tapadjon a laza talajon a kerék. Gumiköpenyből 80/100-21, 90/100-12, 90/100-14 WANDA változatok érhetőek. A köpenyt és a belsőt akát egyben, szettben is meg lehet vásárolni. Így nem kell amiatt aggódni, hogyha külön-külön vesszük meg őket, és esetleg emiatt nem lesznek kompatibilisek egymással. 

 

Figyeljünk a gumiköpeny, belső állapotára!

A gumiabroncs azokhoz az alkatrészekhez tartozik, amelyek a legnagyobb terhelésnek vannak kitéve a mindennapokban. Ezért fokozottan oda kell figyelni a kopásra, az elhasználódás mértékére. Időben le kell cserélni, ha azt látjuk, és érezzük, hogy nem nyújt megfelelő teljesítményt, ellenkező esetben akár meg is csúszhatunk, ami kellemetlen borulásokhoz, de komoly balesethez is vezethet. Fedezze fel gumiköpeny, belső kínálatunkat most!