ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Gyújtáskapcsolók, zárak

Gyújtáskapcsolók, zárak  

Elektromos kerékpárokhoz tartozó gyújtáskapcsolók, zárak jelennek meg ebben a termékkategóriában. A start és leállítás kellékei ezek, ezért elengedhetetlenek ahhoz, hogy használni tudja az e-bike-ot.

Nem másról van szó, mint az akkumulátor dobozon található szerkezetről. Ide helyezzük be a kulcsot induláskor, majd innen vesszük ki az úticélunk végén. Esetleg nem működik, miután a zárhengerbe helyezte a kulcsot? Akkor előfordulhat, hogy csereérett. Tekintse át gyújtáskapcsoló és zár kínálatunkat, válassza az Ön biciklijéhez illeszkedő típust!


5termék 15
5termék 15

Webshopunkban arra törekszünk, hogy napjaink legmodernebb, ár-érték arányban legjobb termékeit hozzuk el Önnek. Számtalan robogóhoz kínálunk eszközöket 49 cm3-től 250 cm3-ig. Az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházunkban e-kerékpárok alkatrészeit is megtalálja ugyanúgy, mint az elektromos rollerekét vagy robogókét. Sőt Dirtbike, Pitbike, gyerekmotorok, quadok, benzines biciklik kellékei is színesítik termékportfóliónkat.

Weboldalunkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy kategóriák és alkategóriák mentén gyors és egyszerű legyen a keresés. Ennek köszönhetően már majdnem 3500 vásárló szavazott nekünk bizalmat, reméljük, hogy Ön lesz a következő!

Mivel több ezer eszköz jelen van nálunk, előfordulhat, hogy elakad keresés során vagy elbizonytalanodik, mi lenne az Ön számára megfelelő. Ha segítségre van szüksége, ne habozzon! Akár e-mailben vagy telefonon is állnak rendelkezésére szakavatott kollégáink.

 

Gyújtáskapcsolók, zárak: lényegi infók, röviden

Egy olyan, slusszkulccsal működő zárszerkezetről van szó, amivel áramot adhatunk a biciklinek vagy áramtalaníthatjuk azt. Vagyis nélküle nem lehet e-kerékpárral közlekedni. Jó, ha tisztában vagyunk az alábbiakkal is:

  • Ha a kulcs függőlegesen áll, akkor teljesen áramtalanítva van a jármű.
  • Amennyiben már vízszintes helyzetbe fordítottuk, bekapcsolhatjuk a kerékpárt.
  • Amikor a gyújtás megfelelő pozícióba került, a ledes kijelző kivillan. Ha be, akkor röviden, ha pedig ki szeretnénk kapcsolni, hosszan meg kell nyomni.
  • Ha leállítjuk a járművet, a biztonság érdekében lezárt állapotban legyen a gyújtáskapcsoló is.
  • Az akkumulátor töltése esetén a gyújtást szintén le kell venni, illetve el kell távolítani a kulcsot is.

 

Javítás vagy csere?

Ha gond van a kapcsolóval, azt azonnal érzékelni fogja. Tipikus “tünet”, ha nem fordul el a zárban a kulcs, de az is, ha akadozik. Érdemes azonban szakemberrel megvizsgáltatni a probléma pontos forrását, ugyanis akár az akkumulátornál is lehet a hiba.

Miután felállították a pontos “diagnózist”, mindenképp mérlegelni kell, hogy mi éri meg jobban. Amennyiben cserére kerül sor, böngésszen webáruházunkban!

 

A keresés, rendelés menete

Az akciók, újdonságok menüpontok alatt, 7 fő termékkategória között első helyen találja az elektromos kerékpáralkatrészeket. Itt lesznek csatlakozók és vezetékek éppúgy, mint gázkarok vagy világításhoz kapcsolódó eszközök. Mivel ABC sorrendben sorakoznak az alkategóriák, könnyen meg fogja találni a gyújtáskapcsolókat, zárakat.

Ráklikkelve 5 termék fog betöltődni, fotókkal együtt. 20, 26, 27 és 30 mm-es átmérővel rendelkező kapcsolók mellett zár is megjelenik.

Ha kiválasztotta a megfelelőt, tegye a kosarába és adja le a megrendelést! A vásárlás folyamatát saját fiókjában is nyomon tudja követni, ha regisztrál az oldalunkon. Ebben az esetben még hírlevelet is kaphat a legfrissebb termékekről, információkról. Bízunk benne, hogy visszatérő vásárlóink körében üdvözölhetjük majd!