ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

BLOG

Ami kell a biztos induláshoz: motor kormánykapcsoló

Ami kell a biztos induláshoz: motor kormánykapcsoló

Motor kormánykapcsoló nélkül gyakorlatilag nem is tudná vezetni járművét, ezért ha meghibásodik, azonnal javítani szükséges, vagy cserélni kell. Mivel a probléma általában gyors beavatkozást igényel, jó ha tudja, hol érdemes keresni.

Webshopunkban összegyűjtöttünk egy helyen számos kormánykapcsolót és hozzá tartozó kelléket, ami az Ön segítségére lehet. Piaggio, Kymco Agility, kínai robogó, Kingway, Liberty, Vespa, Honda - csak néhány a motormárkák közül, melyekhez tartozékokat kínálunk. Így ha a kapcsoló elromlik, azonnal be tud avatkozni! 

Mire jó a motor kormánykapcsoló?

Minden gyári és utólag beépített lámpa, illetve elektromos kiegészítő működtetéséhez motor kormánykapcsoló szükséges. Nevét onnan kapta, hogy a kormányon található. A vezetés közben is biztonságos eszköz. Ahhoz, hogy használja, nem kell elengednie a kormányt: egy gombnyomásra indítható. 

Létezik bizonyos motortípusokhoz illeszkedő, valamint univerzális kivitel is, ami szabvány kormányrúdra szerelhető. Nálunk, az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházban ezeket mind megtalálja, nézelődjön bátran!

 

Kapcsolók és kellékeik

34 termékkategória között lesz a “kormánykapcsolók, markolatok” alkatrészcsoport. 4 alkategóriába soroltuk be a termékeket. Gázkarok, gombok és szettek, kormánykapcsolók, valamint markolatok - ezen címszavak között pillanatok alatt rábukkanhat arra, amit keres. 

Ha gázkarra van szüksége, akkor gázcső, gázkar, gázház és fékkonzolszett egyaránt szerepel a kínálatban, csak a képre kell klikkelni. Több mint 30 opciót gyűjtöttünk össze a kormánykapcsolók kategóriában. Ezek közül is válogathat kedvére: indító, irányjelző, univerzális, lámpa, vészjelző kapcsoló, kürt és még hosszan sorolhatnánk. 

A közel 60 kormánykapcsolós kínálattal az Ön rendelkezésére állunk. Van közte jobb és bal oldali, sőt szett is, ráadásul különböző márkákra szabva. Ha pedig a dizájn érdekli, akkor sem fog csalódni: kék, narancs, piros, sárga, zöld, szürke, fekete, sőt, még rózsaszín markolatot is talál. Még fűthető is akad is köztük, csak a “markolatok” alkategória fotójára kell kattintani.

Nézzünk néhány példát, hogy gyakorlati oldalról is lássuk ezeket az alkatrészeket!

 

Kingway kormánykapcsoló

A motor kormánykapcsolók egyike a kormánykapcsoló a Kingway márkanévvel fémjelezve. Ahogy a megnevezés is mutatja, ezt a kelléket Kingway 150-250 ccm hengerűrtartalmú motorokhoz ajánljuk. Tehát nem egy univerzális, hanem márkaspecifikus alkatrészről van szó. A kormányrúd bal oldalára szerelhető ez a kapcsoló. Fényszóró, helyzetjelző, irányjelző, kürt, vészjelző is indítható vele. A csatlakozóban 8 vezeték található, kettő pedig még külön vele jár. 

Ha Kingway motorja van, ez a kormánykapcsoló nyerő választás!

 

Kymco Agility kormánykapcsoló

Szintén márkaspecifikus, a Kymco Agility motorkerékpárokhoz passzol az azonos gyártmányú kormánykapcsoló. A korábbiakban említett Kingway típusú társához hasonlóan a fényszóró, helyzetjelző irányítható vele; az irányjelzés, esetlegesen a vészjelzés és a dudálás is innen kapcsolható. 7 vezetékes a csatlakozó. 

Legyen akár univerzális, akár márkaspecifikus, jobb vagy bal oldali motor kormánykapcsoló az, amit keres, forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére! Webáruházunkban ugyanis megtalálja azt a terméket, amelyre szüksége van.