ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Akkumulátorok

Akkumulátorok

A robogókhoz, elektromos kerékpárokhoz elengedhetetlen kiegészítőnek számítanak az akkumulátorok. Nélkülük egy métert sem tudunk megtenni, röviden a jármű szívének is lehet nevezni őket. Az elinduláshoz is szükségesek, ahogy az elektromos rendszerek működtetésében is létfontosságú szerepet töltenek be. 

Ezért is fontos, hogyha le kell cserélni a jelenlegit, akkor azt mindenképpen minőségi változattal pótoljuk, ami minden elvárásunknak megfelel. Böngéssze át elérhető akkumulátorainkat, és válassza ki a megfelelőt! Rendelje meg most az új terméket néhány kattintással!

Minden, ami a robogóhoz és más elektromos járműhöz szükséges lehet

A webáruházban több kategória kínálatából is lehet válogatni. Ha valami elromlik, elhasználódik, akkor azt könnyedén pótolni lehet. Alkatrészek elérhetőek elektromos kerékpárhoz, robogóhoz, rollerhez, dirt bike-hoz, dongó motorhoz, de ezenkívül még quadhoz és olyan különlegességekhez is, mint amilyen a pocket bike, pocket atv vagy pocket cross. A felsorolt járműveken rengeteg olyan alkatrész, apró elem van, ami idővel elhasználódhat, és valószínűleg el is fog.

Különösen igaz ez az akkumulátorokra, amelyeknek a napjai “alapból” meg van számlálva, hisz idővel, ha lassan is, de veszíteni fognak a kapacitásukból. Hogy az állapotuk megfelelő legyen, szükség van akkumulátortöltőre és -tesztelőre. Ezekkel egyrészt létfontosságú energiával láthatjuk el a berendezéseket, ha lemerültek, másrészt ellenőrizhetjük, hogy a feszültséggel, teljesítménnyel minden rendben van-e.

Számtalan kategória közül lehet kínálatunkban válogatni: fékrendszer és alkatrészei, festékek, felnik, elektromos kiegészítők, idomok, ülések, sárvédők, gumik, belsők, szelepházak, lámpák, búrák, prizmák, láncok és láncfeszítők is rendelhetők. Ez csak néhány példa az elérhető lehetőségek közül. 

Ha a robogón, elektromos kerékpáron valami meghibásodik, eltörik vagy már nem működik megfelelően, azt gyorsan és hatékonyan lehet kicserélni egy új eszköz segítségével. Minden alkatrész életében eljön az a pont, amikor már nem érdemes tovább toldozni-foltozni, újat kell vásárolni. Ha pedig erre kerül sor, akkor mindenképpen a minőségi termékek közül válogassunk, mivel azokkal garantálható a megfelelő és hosszú távú működés.

 

Az akkumulátorok beszerzése egyszerűen megoldható

Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindegy melyiket választjuk. Ha új akkumulátort kell vásárolni, mert az előző már bedobta a törölközőt, akkor mindenképpen olyat válasszunk, ami kompatibilis a járművel. Oda kell figyelni a kialakításra, méretre, formára és természetesen a teljesítményre is. Ha nem tudjuk, hogy melyik lenne az ideális, akkor semmiképpen se kockáztassunk, kérjük ki szakember véleményét. Ha rosszul választunk, azzal az egész jármű működését veszélyeztetjük. 

Akkumulátorból többféle változat elérhető: savas, zselés és AGM kialakítás is. Különböző kapacitás és méret jellemzi ezeket, ezért mindegyik termék leírását alaposan olvassuk el. A minőség miatt nem kell aggódni, mivel mindegyik akkumulátor gondos kiválasztást követően kerül be választékunkba, hogy ezzel is biztosítva legyen a hosszú élettartam és megbízhatóság.

Töltés és tesztelés

Ugyanez elmondható az akkumulátortöltőkről is. Ezeknél a kiegészítőknél is érdemes odafigyelni a kompatibilitásra, hogy melyiket milyen akkuhoz lehetséges használni. Mindig az akkumulátorhoz válasszunk töltőt, ne pedig külön eszközként gondoljunk rá, mint univerzális megoldásra. A tesztelő segítségével pedig megbizonyosodhatunk arról, hogy a berendezés megfelelően működik. Fedezze fel széles kínálatunkat most!