ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Elektromos alkatrészek

Elektromos alkatrészek

Az elektronika minden robogó, motor és más elektromos jármű esetében fontos szerepet tölt be. Rengeteg kisebb-nagyobb alkatrészből tevődik össze a teljes rendszer, ezért, ha valami meghibásodik, azt azonnal érezni fogjunk. A pótlás, az új eszköz, kiegészítő beszerzése ma már egyszerűen megoldható ezen az oldalon, elektromos alkatrészek kategóriánkból. 

Lehet válogatni, hogy azonnal orvosolni tudjuk a felmerülő problémákat vagy egyszerűen lecserélni a már elhasználódott darabokat. Nézze át elektromos alkatrészek kínálatunkat és szerezze be most a szükséges terméket! Böngéssze végig a felhozatalt még ma!

A robogó, motor karbantartása egyszerűen megoldható

Ahhoz, hogy ne okozzon fejfájást a rendszeres ellenőrzés, javítás, megfelelő szerszámokra és alkatrészekre van szükség. Ha pedig tuningolni, kiegészíteni akarjuk a motort vagy a robogót, az is egyszerűen megoldható. Számtalan kategória közül lehet válogatni. Ezek közé tartoznak az akkumulátorok, a bowdenek, spirálok, fékcsövek, bukósisakok, csapágyak, dobozok, csomagtartók, de az elektromos alkatrészeken belül minőségi CDI is elérhető, valamint fokozatérzékelők is.

Kisebb-nagyobb eszközökből sincs hiány. Ilyenek például a felnik, gumik, izzók, karburátorok, fékrendszerek, kenőanyagok, a kilométeróra és alkatrészei, de kipufogókból is többféle érhető el. Utóbbiból választhatunk tuning, sport változatot is, ha szeretnénk a motor teljesítményét növelni, valamint sportosabb hangzást akarunk elérni. A javításhoz, karbantartáshoz, cseréhez pedig szerszámokra is szükség lesz. Választhatunk külön a bowdenek kezeléséhez, a fék szereléséhez, a gumi felrakásához, levételéhez is segédeszközöket, de az olajszűrő leszedése is speciális szerszámot igényel.

A teleszkóp beállítása is egy igazán kényes művelet tud lenni, ahogy az egyes láncszemek cseréje sem egyszerű megfelelő segítség nélkül. Az elektromos alkatrészek cseréje, használata is nagy odafigyelést és tapasztalatot igényel, de egyes esetekben elég egy részletes útmutató is ahhoz, hogy otthon megpróbálkozzunk a művelettel. Természetesen minden javítás előtt érdemes kikérni szakember vagy egy tapasztalt ismerős véleményét, ha pedig biztosra akarunk menni, akkor az egészet bízzuk egy szakértőre.

 

Milyen elektromos alkatrészek érhetőek el?

Tulajdonképpen minden, ami a teljes elektronikához hozzátartozik. Idetartoznak a befecskendező relék, a már említett CDI, amiből több, mint 100 érhető el, az ECU motorvezérlők (különböző márkákhoz), gyújtáselektronikák és gyújtótrafók, valamint az önindítók is. Szükség lehet még megszakítókra, kondenzátorokra, valamint olyan kisebb eszközökre is, mint amilyenek az indexrelék, indítórelék, kürtök, hűtőventilátor-kapcsolók, gyújtás jeladók és feszültségszabályzók.

Nem maradhatnak ki az ellenállások és biztosítékok is. A motor beindításához elengedhetetlenek a gyújtás alaplap állórészek, forgórészek is, amelyeket külön-külön és szettben is megvásárolhatunk. A fokozatérzékelőket is olykor cserélni kell, hogy menet közben semmilyen kellemetlenségbe ne ütközzünk. Ha pedig gyújtás, akkor a motorleállító kapcsolóra is szükség lesz.

Minden elektromos rendszer alapját a vezetékkötegek képezik, amelyek különböző méretben, hosszban érhetőek el, akár specifikusan egy adott modellhez is.

 

Figyeljünk a kompatibilitásra!

Az elektronika nem játék. Ez alatt azt értjük, hogy vásárlás során feltétlenül nézzük meg, hogy az adott termék milyen motorral, rendszerrel kompatibilis. Ha rosszul választunk, akkor az akár komolyabb meghibásodáshoz is vezethet. Tekintse meg elektromos alkatrész kínálatunkat!