ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Gyertyák, pipák

Gyertyák, pipák motorokhoz

Ebben a termékkategóriában különféle robogókhoz illeszkedő gyertyák és pipák szerepelnek. A benzinmotoros járművek esetében igen fontos alkatrészekről van szó, ezért az esetleges meghibásodásukat sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Bár egyszerű tartozéknak tűnnek, komplexitásuk abban rejlik, hogy sokféle motor működéséhez kell igazodniuk. Tulajdonképpen mi is a feladatuk? Általuk keletkezik a benzinből mozgási energia, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy el tudjunk indulni a motorral. Ezért jobb, ha már előre felkészülünk, ha a gyertyák cseréjére kerülne sor. Nézzen körül webshopunkban, hogy tudja, mit, hol talál szükség esetén!

Közlekedjen elektromos járművel vagy robogóval, illetve dongómotorral; használjon quadot vagy dirt bike-ot, nálunk, az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházban minden kelléket megtalál hozzájuk! Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy a napjainkban népszerű - főként kétkerekű - közlekedési eszközökhöz kapcsolódó fogyasztói igényeket maradéktalanul ki tudjuk szolgálni. Legyen Önnek szüksége akkumulátorra, bowdenre, felnire, karburátorra vagy tömítésre, nálunk be tudja szerezni. 

Egy-egy termékkörhöz kapcsolódóan szinte minden lehetséges alkatrészt felsorakoztatunk online boltunkban. Például a gyertyák, pipák között megtalálja a Champion, Denso vagy NGK típusokat éppúgy, mint a Revo, TMMP, W-standard verziókat. Emellett a gyújtáskábelek, gyertyapipák és -kulcsok is ott vannak a palettánkon. Nézelődjön, térképezze fel a lehetőségeket, és válassza azt, amire az Ön motorjának szüksége van!

 

Mikor kellenek új gyertyák, pipák?

Egyetlen gyújtógyertya sem örök életű, és ha cserére van szükség, azt jelezni fogja a jármű. Milyen tipikus előjelei vannak annak, hogy elromlott az alkatrész?

  • Gyengébb lesz a jármű teljesítménye, a gyorsulás egyre nehezebbé válik.
  • Az üzemanyag-fogyasztás negatív irányba változik.
  • A kipufogógáz kormosabb lesz.
  • Alapjáratban is gyenge, erőtlen a motor, végső esetben pedig már el sem indul.

Bármelyiket is tapasztalja a fentiek közül, ne aggódjon, mert egy új tartozékkal gyorsan orvosolható a probléma. De mindenképp figyeljen az intő jelekre, nehogy komolyabb károkat is okozzon a hibás gyertya!

 

Tényezők, amelyek közrejátszanak a cserében

A gyertyák, pipák cseréjének intervallumába számos külső és gyári tényező is közbeszólhat. Függ attól például, hogy a motor üzemórája mit bír, de az is közrejátszik benne, hogy mennyit járatjuk üresen. Réz, nikkel verzióknál 30.000 - 45.000 km, platina és irídium típusoknál 90.000 - 105.000 km az átlagos futás.

Fontos azt is tudni, hogy ha Ön nagy teljesítménnyel használja a motorját, akkor hamarabb lesz cserére érett az alkatrész. De ugyanígy rövidítheti az élettartamot a szélsőséges időjárás: a nagy meleg és a komoly hideg is. Ahhoz, hogy biztos legyen a dolgában, kövesse a termék használati útmutatóját, és figyeljen a szervizelési ajánlásokra!

 

Hogyan keressen?

Megvan a probléma forrása, kiderült, milyen tartozékra van szükség? Mérje fel a piac kínálatát, hogy ár-érték arányban a legjobb gyújtógyertyát tudja kiválasztani. Webáruházunk bal oldali sávjában az akciók és újdonságok, illetve 7 nagyobb termékcsoport alatt találja a különféle kategóriákat. 

A gyors kereshetőség érdekében ABC sorrendbe állítottuk ezeket a termékeket, így a gumik és felnik után jönnek a gyertyák, illetve pipák. Közel 70 eszköz szerepel itt, 7 alkategóriába sorolva. Mindegyiknél a képre kell kattintania ahhoz, hogy betöltődjenek a konkrét eszközök. Ezután pedig ki tudja választani, és a kosarába tudja tenni a megfelelő tartozékokat.

Ha bárhol elakadna, kérdése lenne, kollégáink állnak szíves rendelkezésére!