ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Izzók

Izzók

Ebben a termékkategóriában különféle izzók sorakoznak, melyek a biztonságos közlekedéshez elengedhetetlenek. Komoly veszélyekkel járhat, ha a robogóján valamelyik égő nem megfelelően működik. Nappal is előírás, éjszaka pedig különösen fontos, hogy kivilágítva legyen a járművünk. Szürkületkor és sötétben rendkívül balesetveszélyes, ha egyáltalán nem vagy nem jól láthatóak az izzók.

Sokféle típus létezik, csere előtt mindenképp nézze meg, milyen változat szükséges az Ön motorjához! Webáruházunkban mintegy 60 izzó közül választhat, nézzen körül, és rendelje meg a megfelelő terméket!


60termék 136
60termék 136

Kollégáinkkal arra törekszünk, hogy webshopunkban maximálisan kiszolgáljuk vásárlóink igényeit. A visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük a keresés és rendelés folyamatát, illetve bővítjük árukészletünket. 49 ccm-től a 250 ccm-es motorokig több tízezer alkatrészt kínálunk, de különféle e-járművek tartozékait is megtalálja nálunk. Bukósisakok, felnik, kormánykapcsolók mellett zárak, tükrök és izzók, illetve egyéb kiegészítők is megjelennek webáruházunkban.

 

Tudnivalók az izzók cseréje előtt

Ha meghibásodik járművünkön bármelyik izzó, akár saját magunk is tudjuk cserélni. De győződjünk meg mindenképp arról, hogy milyen égő passzol a motorunkhoz! Mire figyeljünk?

  • Ellenőrizzük, hogy mekkora Volttal működik az izzó.
  • Fontos még az üvegbúra mérete, azt ezt befoglaló fém kialakítása. Lényeges, hogy milyen az átmérője, hossza, illetve a van-e rajta gallér vagy nincs. 
  • A Watt sem mindegy, ugyanis az eredetinél nagyobb teljesítmény megolvaszthatja a búrát, a kisebb pedig nem fog jól működni.

Semmiképp ne dobjuk ki a régi izzót, mielőtt beszerelnénk az újat, mert segítségünkre lehet a pontos típus kiválasztásában!

 

Az izzók típusai és jellemzői

Megkülönböztethetünk első, hátsó, halogén, illetve index izzókat is. Egy- vagy kétszálas verziók is léteznek. Az előbbi inkább első lámpáknál jellemző, ahol nincs kapcsolható távolsági fény. Hátsó esetében inkább csak akkor, ha két külön izzója van a helyzetjelzőnek és a féknek. 

Vannak üvegfoglalatos típusok is, amelyek alján nincs külön fémrész, hanem az izzószálhoz lehet csatlakoztatni az érintkezőket. Ilyen lehet például az irány- és a helyzetjelzőben. A műszerfalakban is találunk égőket, ezek általában hasonlóak az üveges verziókhoz, csak kisebb méretűek. De előfordulnak egybeépített fémfoglalatos változatok, amelyeket csak egyszerűen be kell csavarni a régi helyére. A halogén izzóra az jellemző, hogy erősebb a fénye és az élettartama is hosszabb. Online áruházunk kínálatában bármelyiket megtalálja.

 

A keresés és rendelés menete

Weboldalunk bal sávjában 7 fő termékkategóriát talál az elektromos kerékpár tartozékaitól kezdve a quad, ATV kellékekig. Ezek alatt 34 alkatrészcsoport szerepel betűrendben. Az indexek, indexbúrák után következnek az izzók. Ha rákattint, 60 típus fog betöltődni, melyek között szinte biztos, hogy megtalálja, amit keres.

Miután megvan a kiválasztott izzó, helyezze a kosarába, és már indulhat is a vásárlás! Ha esetleg nincs készleten az adott termék, rövid időn belül értesítjük a szállítás várható időpontjáról. Ezt követően dönthet, hogy kéri az árucikket, vagy eláll a rendeléstől. Érdemes saját fiókot is létrehozni, hogy nyomon tudja követni a beszerzési folyamatot. Itt hírlevelünkre is fel tud iratkozni, hogy azonnal értesülhessen az akciókról, újdonságokról.

Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb információra lenne szüksége termékeinkről, forduljon bizalommal kollégáinkhoz!