ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

- POCKET BIKE / POCKET ATV / POCKET CROSS alkatrészek

Pocket Bike, Pocket ATV, Pocket Cross alkatrészek

A Pocket Bike, Pocket ATV és Pocket Cross nagy népszerűségnek örvendenek, hisz felnőttek és gyermekek egyaránt használhatják őket. Természetesen ez a kialakítástól is függ, mivel egyáltalán nem mindegy, mekkora teherbírással rendelkeznek. Mivel nagy terhelésnek vannak kitéve, és extrém körülmények között használják, fontos, hogy a Pocket Bike, Pocket ATV és Pocket Cross alkatrészek mindig elérhetőek legyenek, ha valamit pótolni kell.

Fedezze fel kínálatunkat, és szerezze be most a szükséges alkatrészt! Keresse meg a hiányzó kiegészítőt felhozatalunkban!

Minden, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz szükséges lehet

A webáruház kínálatában minden elérhető, ami a már említett járművekhez kell meghibásodás, karbantartás esetén. Ezenkívül még több típushoz választhatunk új eszközt, kiegészítőt. Elektromos kerékpár, dirt bike, dongó motor, elektromos robogó és roller, de még a quadok is képviseltetik magukat, ha valamire éppen szükség van. A Pocket típusú járművekhez szintén elérhető futómű, teleszkóp, bowdern, gázkar, de a fékrendszer és alkatrészei sem maradhatnak ki a felsorolásból, ahogy a kerék és gumi se.

Mindegyik járgányról elmondható, hogy különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve a használat során. A Pocket ATV és Pocket Cross folyamatosan szeli a dombokat, a nehéz terepet, ahol nem ritkán még a kerék is elemelkedik a talajtól, kisebb (vagy nagyobb) ugratásokat végrehajt a sofőr, ami mondanunk sem kell, eléggé meg tudja terhelni a futóművet, a teleszkópot, de az összes többi alkatrészt is.

Nem hiába ajánlott rendszeresen ellenőrizni a jármű állapotát, hogy mindig útra kész legyen. Semmiképpen se érjen minket vagy sofőrt kellemetlen meglepetés vezetés közben. Pláne, ha a gyerekek ülnek a nyeregbe, akkor a biztonságnál nincs fontosabb szempont. Ennek alapja a megfelelő védőfelszerelés és a jármű tökéletes állapota. Ha bármelyik alkatrésszel probléma adódik, vagy nem vagyunk elégedettek a teljesítményével, akkor ne kockáztassunk, cseréljük le azt minél hamarabb.

Ma már egyszerűen, pár kattintás alatt beszerezhetjük a szükséges elemeket, kiegészítőket. Vásárlás során csupán arra kell figyelni, hogy mindig kompatibilis alkatrészeket rendeljünk. A beszerelés egyszerűen, otthon is megoldható.

 

Pocket Bike, Pocket ATV, Pocket Cross alkatrészek: széles választékból lehet válogatni

Kezdjük a sort az egyik legfontosabb rendszerrel, ami az elinduláshoz kell. Ez nem más, mint a bowden, a gázkar és a markolat. Gázbowden többféle méretben is elérhető: 72,5 cm, 82 cm és 83 cm-es kialakítás is kapható. Gázkarból sincs hiány, mivel beszerezhetünk olyat, ami bowdenházzal együtt van, ilyen a Pocket Bike tip 1, de Pocket Bike tip 2 és Pocket Bike tip 3 is rendelhető. A vészleállító kapcsolót is érdemes beszerelni vagy lecserélni.

A fékrendszer és alkatrészei között található első és hátsó fékbowden, jobb és bal oldali fékkar, fékbetétek, valamint féknyergek és féktárcsák is. Itt is többféle méret közül lehet válogatni, így a vásárlás során erre is figyelni kell. A kényelmes, stabil vezetéshez a futómű, teleszkóp állapota sem mindegy. Hátsó és első teleszkóp, kormány rögzítő bilincs is elérhető.

 

A meghajtás és elindulás legfontosabb elemei

Idetartozik a kerék és a gumi. Utóbbiból többféle mintázat, méret érhető el, ami kulcsfontosságú a megfelelő tapadás biztosítása miatt. A meghajtásról gondoskodnak a láncok, lánckerekek, ahol szintén figyelni kell az ideális méretre. Végül pedig a komfortos ülés sem árt, de a motorikus alkatrészeket is pótolhatjuk. Böngéssze át kínálatunkat most!