ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

BLOG

Az SKF csapágy pótlása egyszerűen megoldható

A különböző csapágyakat már évszázadok óta használják az egyes szerkezetek mozgatásához. A gépek, járművek, ipari berendezések elterjedésével, fejlődésével még nagyobb hangsúly került ezekre az apró elemekre. A robogókból sem maradhat ki az SKF csapágy, amely az egyik legnagyobb minőséget képviseli a piacon.

Ha megbízható gyújtáselektronikára van szükség, a Kymco Super 9 CDI ideális választás

Ha a garázsban egy 1980 utáni robogó, motor lapul, akkor garantáltan található benne egy fekete, szögletes doboz, ami akár a jármű szívének is nevezhető. Ezt nevezzük CDI-nek, avagy kondenzátor-kisütéses gyújtáselektronikának. Többféle változat is elérhető belőle a piacon. Ha újat kell vásárolni, a Kymco Super 9 CDI megfelelő választás lehet.

Miért jó választás a H4 LED izzó robogóba?

A világítás az egyik legfontosabb része minden járműnek. Ahhoz, hogy megfelelő látási viszonyok mellett guruljunk ki mindig az utakra, fokozottan oda kell figyelni arra, hogy mégis mi lapul a lámpabúra alatt. Manapság az egyik legjobb választásnak a H4 LED izzó bizonyul, amivel még a legrosszabb körülmények között is mindent látni fogunk.



A kuplungszerkezet: mely alkatrészekre kell kiemelten odafigyelni?

Egy átlagos robogó motorjának felépítése sem éppen egy egyszerű szerkezet. Számos kisebb-nagyobb alkatrész található benne, amelyek közül ha csak egy is meghibásodik, megadja magát, annak a hatása azonnal érződni fog a teljesítményen. Különösen oda kell figyelni a kuplungszerkezet állapotára.

A megfelelő 12 V-os LED izzó kiválasztása: mire figyeljünk?

A robogókon és más járműveken is kiemelten fontos, hogy a világítás megfelelően működjön. A segítségével tudunk éjszaka vagy rossz látási viszonyok mellett tájékozódni, reagálni a hirtelen jött helyzetekre, valamint a többi közlekedésben résztvevőnek mutatni, hogy éppen hol vagyunk az úton. Ha cserélni kell, akkor a 12 V-os LED izzó ideális választás lehet.

A szelepszár szimering cseréje egyszerűen megoldható

Egy átlagos motor felépítésében, szerkezetében is rengeteg fontos apró alkatrész található. Ilyen például a szelepszár szimering is, aminek a fő feladata az, hogy megakadályozza az olaj átjutását a szelep vezérléstől az égéstérbe. Ha valami probléma adódik vele, akkor minél hamarabb gondoskodni kell a cseréről is.

A robogó kipufogó karbantartása, cseréje

A robogók és más hasonló motorok felépítésében az egyik legfontosabb alkatrész a kipufogó. Felel a jármű teljesítményéért, hangjáért, az egész vezetési élményért. Ha valami probléma adódik vele, ma már egyszerűen megoldható a javítása, karbantartása. A robogó kipufogó tuningolása is bárkinek elérhető.

Mikor lehet jó választás a nyitott bukósisak?

Függetlenül attól, hogy robogót vagy más, nagyobb teljesítményű motort vezetünk, a megfelelő védőfelszerelésről mindig gondoskodni kell. Az egyik legfontosabb, hogy a fejünket maximális védelemmel lássuk el. Ehhez többféle kialakítás közül lehet választani, amelyek között elérhető a nyitott bukósisak is.

A Piaggio alkatrészek beszerzése egyszerűen megoldható

A Piaggio az egyik legnépszerűbb robogómárkának számít a piacon. Minden helyzetre, igényre megtalálhatjuk a megfelelő modellt. A karbantartásuk is egyszerűen megoldható, mivel a szükséges Piaggio alkatrészek ma már néhány kattintás segítségével megrendelhetőek. Érdemes is betárazni néhány tartalékból!

 

Milyen Piaggio alkatrészek érhetőek el?

A hatalmas kínálatnak köszönhetően nagyon egyszerűen lehet pótolni az egyes elemeket, kiegészítőket, ha meghibásodnak vagy elhasználódnak, de az is megoldható, hogy a kipufogó tuning hatékonyan elvégezhető legyen. Konkrétan néhány kattintással össze is állíthatjuk a szükséges Piaggio alkatrészek listáját, de pontosan mi az, ami könnyedén pótolható?

Kezdjük a sort azokkal a kiegészítőkkel, amelyek a gázadásról és a fékezésről gondoskodnak. Ezek a bowdenek, amelyekből elérhető első, belső és hátsó fékbowden, valamint gázbowden is. Utóbbiból van alsó változat is, amelyeket Piaggio Free Piaggio Typhoon modellekbe lehet beszerelni. Természetesen, ha már elindulás, akkor a berugó alkatrészek sem maradhatnak ki a felsorolásból. Ilyen például maga a berugókar, amiből többféle változat is kapható. Van különleges Fishbone, azaz halszálka formájú, mintázatú termék is kifejezetten Piaggio robogókhoz.

Ha a hagyományos megoldásokat részesítjük előnyben, ahhoz is megtalálhatjuk az ideálisat. Ezenfelül még karbon változat is elérhető a berugókarokból. Az apró alkatrészekről sem szabad megfeledkezni, mint amilyenek a csapágyak és szimeringek. Elérhető kifejezetten az olasz márkához gyártott szett is, vagy külön, adott modellhez is vásárolhatunk a kiegészítőkből. Piaggio Ciao/Bravo/Si robogókhoz is könnyedén megrendelhetjük a megfelelő kiszerelést. 

Az egyik legfontosabb rendszerről sem szabad megfeledkezni, a fékről, ami a hatékony megállásról gondoskodik. A már említett fékbowdenek mellett elérhető még dekompresszorkar és fékbetétek is különböző méretben, kialakításban.

 

Egy közkedvelt olasz márkáról beszélünk

Érdemes útmutatókat olvasni, hogy mégis hogyan tehetjük még hatékonyabbá, komfortosabbá és kényelmesebbé a motor használatát. A Piaggio alkatrészek között elérhetőek még olyan eszközök is, amivel a különböző elemeket, berendezéseket védhetjük meg a külső körülményekkel, például felcsapódó kavicsokkal, kövekkel szemben. Ezek közé tartozik a borítás villára, az oldalidom szett Piaggio Ciao vagy Piaggio SI modellre. Nem hiába érhető el ennyi különböző alkatrész az olasz gyártó esetében, mivel egy nagyon régi és közkedvelt márkáról beszélünk.

Már-már kultikusnak számít, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartja a lépést a modern elvárásokkal szemben, sőt! A Piaggio folyamatosan próbál újítani, kiemelt céljuk az, hogy hatékony, intelligens, fenntartható és egyben szép technológiákat, motorokat tervezzenek. Ezzel újra feltalálják a mobilitást a jövő generációi számára. Ennek egyértelmű jele az is, hogy már 100%-ban elektromos meghajtású robogók is találhatók a kínálatban, amelyek 45 km/h sebességre, 55 kilométeres távolság megtételére képesek egyetlen töltéssel.

 

Ha javítás, akkor a minőség a legfontosabb szempont

A robogó használata során számtalan problémával találkozhatunk. Meghibásodik a bowden, nem működik a berugókar. A Piaggio alkatrészek megfelelő forrásból történő beszerzése ezért is fontos. Webáruházunk kínálatában minőségi termékek találhatóak, amelyek hosszú távon is garantáltan meg fogják állni a helyüket.

A megfelelő levegőszűrő szivacs kiválasztása: mire figyeljünk?

A motor megfelelő teljesítményéhez számtalan alkatrész működésére és segítségére van szükség. Vannak olyan elemek, amelyek a használat során szépen lassan, de biztosan elhasználódnak, és idővel cserélni kell őket. Ilyen például a levegőszűrő szivacs is, amely esetében egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kerül a régi helyére.

 

A levegőszűrő szivacs: hogyan válasszunk?

Ha minőségi eszközt keresünk, akkor ideális választás lehet a légszűrő betét HFA 1612 is, azonban a vásárlás során több szempontra is oda kell figyelni. Ezek közé tartozik a kompatibilitás is, ugyanis nem fogunk olyan légszűrő szivacsot találni, amit minden motorba gond nélkül be lehet szerelni. Viszont az is biztos, hogy egy adott modellhez többféle kiegészítő is megfelel majd. Az alkatrészek pótlásánál kiemelt szempont a minőség. Különösen igaz ez a légszűrő szivacs esetében, aminek kiemelten fontos szerepe van a motor életében.

Sajnos sokszor tapasztalható az, ha valami meghibásodik, annak javítását mindenki szeretné olcsón megúszni. Természetesen az, hogy ár-érték arányban a legjobb megoldást keressük, az egyáltalán nem probléma. A baj akkor kezdődik, ha az árcédula az egyetlen szempont a vásárlás során. 

A levegőszűrő szivacsnak nagyon fontos szerepe van a motor működésének és teljesítményének szempontjából. Ha a megfelelőt választjuk, az az egész járműre pozitív hatással lesz. Növekedni fog a motor teljesítménye és hatékonysága, a károsanyag-kibocsátás pedig csökkenni fog. Ideális levegőszűréssel a motor alkatrészeinek kopása is csökkenthető, kevesebb lesz a meghibásodás, aminek következtében a szervizt is ritkábban fogjuk látogatni, kisebb költséggel lehet fenntartani majd a járművet.

A levegőszűrő szivacs egy nagyon egyszerű eszköz, aminek az a fő feladata, hogy a motorba jutó levegőt megszűrje, és tisztítsa. A megfelelő működéshez ugyanis tiszta és oxigéndús levegőre van szüksége a berendezésnek. A szűrő képes eltávolítani a szennyeződéseket, pollent, port a beáramló levegőből. 

 

Van miből válogatni

A légszűrő szivacs, betét széles kínálata is jól megmutatja, hogy rengeteg termék közül lehet válogatni. Ennek köszönhetően garantáltan meg fogjuk találni azt a minőségi darabot, amire a motornak szüksége van. A légszűrők minden egyes út során folyamatosan használatban vannak. Ezért idővel elhasználódnak, már nem képesek annyira megszűrni a levegőt, mint amikor behelyeztük. Időnként gondoskodni kell a cseréről, amire ha sort kerítünk, akkor mindenképpen olyat kell választani, ami a minőségi elvárásokat is maximálisan teljesíti.

Meg lehet próbálkozni egy olcsó darabbal is, de jobb, ha felkészülünk arra, hogy ezek egyrészt sokkal rosszabb teljesítményt nyújtanak, másrészt kevesebb ideig is bírják. Rövid távon, ha áthidaló megoldást keresünk, akkor megfelelő lehet, de ne várjunk tőle hosszabban fenntartható vagy kiváló eredményeket. Biztonsági tartaléknak lehet egy otthon, amíg megvárjuk, míg megérkezik a minőségi levegőszűrő szivacs.

 

A kompatibilitásra is figyeljünk oda!

A vásárlás során a minőség a legfontosabb szempont, de nem az egyetlen. Minden levegőszűrő szivacsnál pontosan megtalálhatjuk azt, hogy mely motorokkal kompatibilis. Oda kell figyelni a méretre, kialakításra, formára is. Ha kérdése van, keressen minket bizalommal, és segítünk eligazodni. A motor, robogó alkatrészek beszerzése során kifejezetten fontos, hogyha nem tudunk választani, akkor egy szakember támogatásával vásároljuk meg az ideálisat.

Quad kiegészítők: mindent hatékonyan be lehet szerezni

A quadozást nagyon sokan választják, hisz egy hatékony, maradandó élményt nyújtó kikapcsolódásról beszélünk. Természetesen ez nem egy olyan közlekedési mód, amivel nyugodtan lehet munkába járni a városban, de a végtelen száguldozást, szabadságérzetet maximálisan megadja. Ezért is fontos, hogy amikor útnak indulunk a quad kiegészítők is a helyükön legyenek.

Milyen quad kiegészítőkre lehet szükség?

Tulajdonképpen minden idetartozik, ami a közlekedéshez elengedhetetlen, vagy valamilyen kényelmi funkciót lát el, emeli, és hatékonyabbá teszi a quadozás élményét. Vannak olyan alkatrészek, amelyek állapotára feltétlenül oda kell figyelni, és ha az elhasználódás jeleit véljük felfedezni, akkor minél hamarabb gondoskodni kell a cseréről. Ilyen például a fékrendszer, amihez már egyszerűen beszerezhető például egy Bashan első féktárcsa, amit 250 köbcentis járgányokhoz ajánlanak.

Ez csak egy példa a quad kiegészítők hatalmas választékából. Vannak olyan eszközök, amelyek egyszerűen nem maradhatnak ki, mint amilyen a már említett féktárcsa. De ugyanígy idetartozik a hűtőventilátor és a műszerfal is. Ezek olyan alkatrészek, amelyek idővel meghibásodhatnak, és/vagy elhasználódhatnak. A pótlásukat viszont azonnal, gyorsan meg kell oldani. A féktárcsa ezek közül olyan, amiből jó, ha van otthon tartalék, mivel a quad fékrendszere minden egyes kiruccanás során hatalmas terhelést kap.

A quad kiegészítők között számtalan olyan terméket találhatunk, amivel emelhetünk a kényelmen, még hatékonyabbá tehetjük a jármű használatát. Ilyen például az, amikor plusz dobozokat, boxokat és csomagtartókat szerelünk fel. Ezek különösen jól jönnek, ha egy nagyobb, akár egész napos túrára indulunk, és több adag élelmet, innivalót és más hasznos dolgot el kell pakolni. 

A tárolási kapacitás növelése kulcsfontosságú ilyen szempontból. Persze felvehetünk egy hátizsákot is, de ez egyrészt nem valami kényelmes - már fél óra quadozás után sem -, másrészt az egész élményt rontja az, ha “korlátozva” vagyunk. Oda szabadságérzet, ami a quadok legnagyobb erőssége.

 

Hasznos kiegészítőkből sincs hiány

Ezek közé tartoznak például a minőségi tükrök, amelyekkel a látószöget növelhetjük, jobban beláthatjuk a mögöttünk zajló eseményeket. De akkor is jól jön, ha a jelenlegi megsérül vagy nem vagyunk elégedettek a formájával, méretével, kialakításával. A tükör egy olyan kiegészítő, ami elengedhetetlen minden járművön, így a quadokon is. Teljesen a stílusunkra szabhatjuk, hogy végül melyik kerül fel a gépezetre.

A quad kiegészítők sorát erősítik még a lámpák, búrák és prizmák is. Különösen fontos ez rossz időben, vagy ha éjszaka indulunk egy kis túrára. Két szempontból is előnyös, ha megfelelően ki van világítva a quad. Az első az, hogy így mi is mindent azonnal látni fogunk, ami elénk kerül akadályként, és így gyorsan tudunk rá reagálni. Másrészt az is fontos, hogy minket is lássanak, elkerüljük ezzel a baleseteket vagy zűrös szituációkat. Tapasztalat, hogy a világításon, láthatóságon mindig lehet javítani egy két prizmával vagy erősebb lámpával.

 

Minőségi termékek közül lehet válogatni

Fontos, hogyha új kiegészítők vásárlásán gondolkodunk, akkor ne a legolcsóbb megoldásokat keressük. A cél legyen inkább a megfelelő ár-érték arány megtalálása. Nem kell csillagászati összegekre számítani, de az is fontos, hogy a beszerzett termék ne adja meg magát rövid időn belül. Ha kérdése van, keressen minket bizalommal.

A kipufogó tuning hatékonyan elvégezhető a robogókon

Természetesen ehhez az is kell, hogy pontosan tudjuk mit is csinálunk, valamint minden előírást be kell tartani a művelet során. A kipufogó tuning nem egy egyszerű folyamat, de némi odafigyeléssel, tapasztalattal vagy egy részletes útmutatóval mi magunk is megoldhatjuk. Persze ehhez több eszközre is szükség lesz majd.

                           A helyzetjelző izzó - amit mindenképp tudni érdemes róla

Apró alkatrész, de annál fontosabb a helyzetjelző izzó. Lássunk, és látszódjunk: ezt az elvet tartsuk mindig szem előtt, ha útnak indulunk! A biztonságos motorozás egyik alapfeltétele a körültekintő közlekedés. De nem lehetünk elég óvatosak és szabálykövetők, ha valamelyik tartozék, például egy égő nem működik megfelelően a járművünkön.

Éppen ezért elindulás előtt mindig végezzünk el egy “gyorsszervizt”! Nézzük meg, hogy minden szabályosan üzemel-e. A lámpáknál ellenőrizzük, hogy mindegyik úgy világít-e, ahogy a KRESZ előírja. Sajnos erre sokan nem figyelnek. Vannak, akiket nem lehet észrevenni rossz látási viszonyok között, mások olyan izzókat használnak, amelyek fénye elvakítja a többi közlekedőt. Ha csere szükséges, a webáruházunk izzók kategóriájában mintegy 60 égőtípus között válogathat.

Kézvédők - hogy elkerüljük a sérüléseket!

Főként Enduro motorok kiegészítői a kézvédők. Ezek a szerkezetek körülveszik a kézfejet és az ujjakat, így akadályozva meg a komolyabb sérüléseket. Bár sokan keverik, de nem tévesztendők össze a kesztyűkkel és a kézmelegítőkkel. Igaz, óvnak az esőtől, hótól, de a fő funkciójuk nem a kényelem és a melegítés, hanem a védelem. 

Az enduro egy olyan motorsport, amit kifejezetten “off-road”, azaz terepen művelnek. A legkülönfélébb akadályokat kell leküzdeni benne ahhoz, hogy célba érjünk. Nyílt pályán folyik a küzdelem, de meghatározott útvonalat kell követni, és a győzelemben az időfaktor fontos szerepet játszik. Főként a tanulási időszakban sokat eshetünk. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen védőfelszerelésben, -kiegészítőkkel ülünk járműre verseny vagy próba előtt. 

Csomagrögzítő háló - hogy kényelmesebb legyen az utazás

Akár munkába jár, akár hosszabb-rövidebb kirándulásra indul motorral, kerékpárral, bármikor jól jöhet egy csomagrögzítő háló. Ha nagyobb a robogója, akkor a tárolókapacitása is jobb, de egy keskenyebb típusnál bizony gondot okozhat a poggyász praktikus elhelyezése. Vannak, akik hátizsákban viszik magukkal a holmijaikat, mások a mágneses tanktáskára esküsznek, de a csomagtartó doboz is bevált tartozék. 

Ha Ön a hátitáskát választja, akkor fel kell készülnie arra, hogy nagy táv esetén kényelmetlen lehet a hordozása. A tankra rögzíthető verziót pedig mágnesessége miatt nem tudja használni műanyag felületeken, illetve nem is annyira stabil. A ládákban ugyan rengeteg minden elfér, de zavaró lehet velük a közlekedés, főként a kanyarodás. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a csomagrögzítő háló, amit online boltunk, az alkatreszekrobogohoz.hu webáruház “kiegészítők” kategóriájában megtalál.

Robogóhoz bukósisak - a biztonságos motorozás alapfeltétele

A motorozás együtt jár a szabadság életérzésével, sokaknál éppen ezért nem alap az, hogy a robogóhoz bukósisak is kell. Használata egyfajta zártságot okoz: nem fúj a szél az arcunkba, nem lobog a hajunk, nem tökéletes a perifériás látásunk. 

A robogósoknál elterjedt gyakorlat az, hogy csak felugranak a járműre, és lepattannak arról. Ezért úgy gondolják, teljesen felesleges egy zárt sisakot felküzdeni. Akár egy rossz tapasztalat is elég a teljes elutasításhoz. Pedig a balesetek egyharmadánál a fej szokott leginkább sérülni, ezért különösen figyelni kell a védelmére.

Először azt kell eldönteni, hogy milyen céllal motorozunk. Ez határozza meg a fejvédő típusát is, ami lehet nyitott, zárt vagy felnyitható állú. A kínálat is egyre szélesebb: vannak egészen dizájnos verziók és retro kivitelek. Válassza azt, ami a motorzási stílusához leginkább illeszkedik! Webáruházunkban bukósisak számtalan verzióban elérhető, nézzen körül, találja meg a legmegfelelőbbet!

Henger alkatrészek a motor hatékony működéséhez

Robogója van vagy vásárolni szeretne egyet, esetleg feltuningolná a régit henger alkatrészek cseréjével? Ha igen a válasza bármelyik kérdésre, jó tudni, milyen a jármű üzemelése, mely kellékekre figyeljen, ha teljesítménynövekedést szeretne elérni. A megoldás a motorban keresendő: hosszú élettartama számtalan egyéb kellék összehangolt működésével érhető el.

A motorblokk részei például a hengerek, amik ha elromlanak, komoly gondokat okozhatnak. Rendszeres szervizeléssel és karbantartással megelőzhető a probléma. Ha azonban már jelen van a hiba, akkor az alkatrészek pótlásáról körültekintően kell gondoskodni.

Nézzen körül a piacon, szemlézze a különböző gyártmányokat, az Ön robogójának megfelelő típusokat, és válassza ki ár-érték arányban a legjobbat!

Webáruházunk motorblokk és alkatrészei kategóriájában több száz hengerszettet talál. Ezek motor köbcentihez, 2 és 4 ütemhez, valamint márkához igazodva jelennek meg.

Robogó bukósisakok a maximális védelemért

Ahhoz, hogy biztonságban tudjuk magunkat motorozás során, fontos a robogó bukósisakok használata! Számtalan verzió létezik, ezért először azt kell eldönteni, hogy milyen célra kell a fejvédő. Városban közlekedne vele vagy versenyezne, esetleg túrázna? Minden terepnek megvan a maga sisaktípusa.

Árkategóriában is többféle verzióval találkozhat a boltok polcain, vannak magasabb és alacsonyabb árfekvésű termékek. Leginkább a festék és a hungarocell közötti héj alapanyag határozza meg, mennyibe kerül a termék. De a biztonságos kialakítás is sokat nyom a latban.

Az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházunk robogó bukósisakok közül is számtalan típust kínál. Az oldal bal sávjában találja – a 7 fő termékkategória alatt – betűrendben csoportosítva a további alkatrészeket. Negyedikek lesznek a sorban a fejvédők.

Ha ráklikkel, Cross/Enduro, nyitott és zárt sisakok további alkategóriája következik, benne a konkrét termékekkel. Nincs más dolga, mint kattintani ezekre és 140-nél is több kellék töltődik majd be.

Fotókat is talál az egyes fejvédőkről, illetve mérettáblázatot, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen a választás. Ezután már csak a kosárba kell tenni, és hamarosan úton lesz Önhöz a rendelés!

 

 

Útmutató az elektromos kerékpár akkumulátor használatához

Az elektromos kerékpár akkumulátor - hasonlóan más járművek aksijaihoz - akkor lesz igazán hosszú életű, ha rendszeresen használatban van. Esetleg most vásárolta a biciklijét? Tegye töltőre mindaddig, míg zölden nem világít! Persze idővel a megfelelő karbantartás mellett is elromolhat ez a tartozék, ilyenkor már kénytelen lesz újat venni.

Hazánkban az e-bringák általában gondozásmentes, 12 V-os aksival vannak ellátva. Ezekből több verziót is kínál alkatreszekrobogohoz.hu webáruházunk, hogy ki tudja választani ár-érték arányban a legmegfelelőbbet! Ha webshopunkban keres, akkor a bal oldali sávban 7 fő termékkategóriát talál, köztük lesznek az elektromos kerékpár alkatrészek is. Ennek egyik alkategóriája lesz az akkumulátoroké, melyek alatt 10 féle aksi töltődik be.

Keeway alkatrészek széles kínálata

Kínai robogók százai, sőt, ezrei futnak az utakon, így a tartozékaik is egyre szélesedő termékpalettán jelennek meg. A növekvő piaci igényeknek megfelelően a mi kínálatunk is folyamatosan bővül Keeway alkatrészek terén. 

Ezek a motorok az egyik legjobb minőségű kínai járművek közé tartoznak. Akik mellettük teszik le voksukat, három fő szempontot részesítenek előnyben. A könnyű kezelhetőség, az alacsony fenntartási költség és a kiváló alkatrész-ellátottság is sokat nyom a latba döntésnél. 

A webáruházunkat minden olyan Keeway kellékkel felszereltük, amelyek az egyszerű üzemben tartást biztosítják. 

Robogó tanksapka - védelem és megbízhatóság

Az üzemanyag védelmét ellátó robogó tanksapka egy nélkülözhetetlen tartozék. A biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen, ha meghibásodna, nagy bajban lennénk. Ahhoz, hogy egy motor tökéletesen működjön, számtalan apró alkatrésznek kell összhangban lennie. 

Minden járműnek, így a robogók alkatrészeinek is megvannak a saját jellemzőik. Persze léteznek univerzális termékek, de többségük típusfüggő. Webshopunkban 9 féle tanksapkát kínálunk: az ATV/QUAD-októl egészen a Yamaha Aerox-ig.

Ami kell a biztos induláshoz: motor kormánykapcsoló

Motor kormánykapcsoló nélkül gyakorlatilag nem is tudná vezetni járművét, ezért ha meghibásodik, azonnal javítani szükséges, vagy cserélni kell. Mivel a probléma általában gyors beavatkozást igényel, jó ha tudja, hol érdemes keresni.

Webshopunkban összegyűjtöttünk egy helyen számos kormánykapcsolót és hozzá tartozó kelléket, ami az Ön segítségére lehet. Piaggio, Kymco Agility, kínai robogó, Kingway, Liberty, Vespa, Honda - csak néhány a motormárkák közül, melyekhez tartozékokat kínálunk. Így ha a kapcsoló elromlik, azonnal be tud avatkozni! 

Elektromos kerékpár vezérlő - hogy élmény legyen a bringázás

Akár az e-bike-ok “agyának” is nevezhetnénk az elektromos kerékpárok vezérlőjét, hiszen ez az egység az egyik központi része a kétkerekűknek. Komplex segítséget nyújt a kezeléshez, de érdemes kicsit alaposabban megismerni a működését, hogy igazi élmény legyen az e-bike-ozás.

Nálunk, az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházban egy helyen összegyűjtöttük a leggyakrabban keresett vezérlőket, hogy minél egyszerűbb legyen megtalálni a megfelelőt.