ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

QUAD / ATV alkatrészek (kínai Quadok-hoz / ATVk-hez) - rendelésre 2-6 munkanap

Quad/ATV alkatrészek (kínai quadokhoz/ATV-khez) rendelésre

A quad/ATV alkatrészek (kínai quadokhoz/ATV-khez) rendelés esetén 2-6 munkanap alatt megérkezhetnek hozzánk. Ezek beszerzése gyakran nem egyszerű feladat, de webáruházunk kínálatából még a kínai típusokhoz is megrendelhetjük azt, amire szükségünk van. A fék alkatrészek mellett a hűtés moduljai és a műszerfalak, kijelzők pótlása is megoldható. 

A vásárlás során fontos odafigyelni a kompatibilitásra, hogy garantáltan be tudjuk szerelni a megrendelt elemet. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki most a megfelelő terméket! Nézze végig a felhozatalt vásárlás előtt!

Speciális és átlagos alkatrészek is egyaránt elérhetőek

Egy jármű karbantartása során számtalan elemre, szerszámra, kiegészítőre lehet szükség. A webáruház kínálatában széles termékpaletta érhető el, így könnyedén pótolni tudjuk a hiányzó, sérült vagy elhasználódott elemeket. Sokszor nehéz a feladat, pláne, ha olyan típusú járművünk van, amihez hazánkban olykor nem lehet egyszerűen beszerezni a szükséges termékeket. 

Ezért is érdemes a webshopban nézelődni, mivel még kínai quadokhoz, ATV-khez is megtalálhatjuk a megfelelő fék alkatrészt vagy hűtőventillátort, esetleg műszerfalat. Az extrém járművekhez is gyorsan beszerezhetjük a szükséges vagy hiányzó alkatrészt.

A pocket bike, pocket ATV vagy pocket cross termékek között található futómű, teleszkóp, idomszett, láncok, lánckerekek, motorikus alkatrészek, kerék, gumi és tengely is. A napjainkban népszerű elektromos járművek karbantartása is megoldható a webáruház segítségével. Elektromos robogóhoz, rollerhez és kerékpárhoz a szükséges alkatrészek szintén elérhetőek.

A biztonságos vezetéshez elengedhetetlen a megfelelő védőfelszerelés, ruházat, pláne, ha egy quad, ATV van alattunk. A bukósisak esetében ilyenkor a zárt az ajánlott, hogy a felverődő kavicsok ellen is védekezni tudjunk, de a különböző protektorok sem maradhatnak ki. Ha pedig karbantartás, akkor speciális szerszámokra is szükség lesz, hogy mindent megfelelően ki tudjunk cserélni, és ne kelljen feltétlenül szerelőhöz elmenni és súlyos összegeket ott hagyni.

 

Kompatibilis quad/ATV alkatrészek (kínai quadokhoz/ATV-khez) rendelhetők

A kínai típusok esetében ez különösen fontos. Általában ezekhez a márkákhoz nem feltétlenül gyártanak Európában alkatrészeket, így azt a szakemberek segítségével kell megrendelni. A webáruház kínálatában a legfontosabb elemek érhetőek el Bashan quadokhoz, ATV-khez. Idetartozik a féktárcsa, amiből elengedhetetlen, hogy kompatibilis darab kerüljön fel a járműre. 

A segítségével lesz biztonságos a fékezés és ideális a féktáv. Bashan, Linhan quadhoz elérhető műszerfal is, ha a jelenlegi megadja magát. A megfelelő hűtés is fontos, pláne ezeknél a járműveknél, mivel extrém terhelésnek vannak kitéve minden egyes utazás során.

Ugyan sok hasonló, “univerzális” alkatrészt is használhatunk, de a karbantartás során különösen fontos a kompatibilitás. Ha nem a megfelelő méretű elem kerül fel a járműre, az sokkal gyorsabban használódik el, vagy egyáltalán nem is lesz képes ellátni a feladatát. Elég csak a féktárcsára gondolni, amely gyakran eltér még az első és a hátsó kerekek esetében is. 

 

A legjobb a gyári alkatrész

Ha kínai quad, ATV van a garázsban, akkor mindig érdemes olyan alkatrészt vásárolni, amit kifejezetten ehhez a típushoz gyártanak. Ezek a termékek lesznek képesek a megfelelő teljesítményt nyújtani. Nem érdemes kockáztatni vagy éppen spórolni egy másik használatán. Ismerje meg quad, ATV alkatrészeink széles kínálatát!