ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

BLOG

Csomagrögzítő háló - hogy kényelmesebb legyen az utazás

Csomagrögzítő háló - hogy kényelmesebb legyen az utazás

Akár munkába jár, akár hosszabb-rövidebb kirándulásra indul motorral, kerékpárral, bármikor jól jöhet egy csomagrögzítő háló. Ha nagyobb a robogója, akkor a tárolókapacitása is jobb, de egy keskenyebb típusnál bizony gondot okozhat a poggyász praktikus elhelyezése. Vannak, akik hátizsákban viszik magukkal a holmijaikat, mások a mágneses tanktáskára esküsznek, de a csomagtartó doboz is bevált tartozék. 

Ha Ön a hátitáskát választja, akkor fel kell készülnie arra, hogy nagy táv esetén kényelmetlen lehet a hordozása. A tankra rögzíthető verziót pedig mágnesessége miatt nem tudja használni műanyag felületeken, illetve nem is annyira stabil. A ládákban ugyan rengeteg minden elfér, de zavaró lehet velük a közlekedés, főként a kanyarodás. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a csomagrögzítő háló, amit online boltunk, az alkatreszekrobogohoz.hu webáruház “kiegészítők” kategóriájában megtalál.

Kiegészítőkkel a komplexitásért

Weboldalunkon minden olyan alkatrész előfordul, amire - a 49 ccm-estől a 250 ccm-es hengerűrtartalomig - egy járműnek szüksége lehet. Emellett elektromos rollerek, kerékpárok és robogók kellékei is megjelennek kínálatunkban. A weboldal bal sávjában 7 termékkör alatt lesznek a tartozékok ABC rendben. Itt többek között egy “kiegészítők” kategóriát is lát majd, ahol a csomagrögzítő hálók mellett számos egyéb hasznos terméket is szerepeltetünk. 

A defektjavító szetteken, féktárcsa-zárakon és lakatokon, lábtartókon túl különféle lámpák, ledsorok, sőt még ponyvák is megrendelhetők itt. De jó helyen jár ebben a kategóriában akkor is, ha szélvédő-plexit, USB-töltőt vagy telefontartót keres. 11 alcsoportba közel 60 kelléket gyűjtöttünk össze, melyeknek különféle tulajdonságai, paraméterei a képekre kattintva töltődnek be. Úgy igyekeztünk csoportosítani a tartozékokat, hogy Önnek könnyű legyen a tájékozódás.

Mi is az a csomagrögzítő háló?

Olyan rugalmas és tartós anyagból készül a csomagrögzítő háló, amellyel a holmijait stabilan tudja fixálni a motorhoz, biciklihez. A mérete 42x42 cm és 3-3 db acélkampó van a két szemközti oldalán, ezekkel tudja a járműhöz erősíteni. Akár a sisak vagy bármely egyéb holmi rögzítésére kiválóan alkalmas.

Az előnyökről röviden

A csomagrögzítő hálót flexibilitásának köszönhetően nagyobb csomagra is rá tudja helyezni. Vagyis abszolút a szállítandó tárgyakhoz tudja igazítani a méretét. Ezen felül miért praktikus még ez a termék?

  • Strapabíró alapanyagból készül, ami a nyújtás, húzás mellett ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. 
  • A 6 db kampóval a felhelyezése is nagyon egyszerű. 
  • Ahogy a neve is mutatja, fixen rögzít. Egy nagyobb kanyarban sem fog leesni a csomag.
  • Előnye még, hogy kis helyen elfér, össze lehet könnyen hajtani.
  • A tárolás sem okoz nagy gondot: előnyös csomagolása miatt bárhová magával tudja vinni.

Ha Ön egy alacsony árkategóriájú, de hasznos eszközt keres csomagjai szállításához, akkor ideális választás a csomagrögzítő háló. Utazzon bárhová, jó, ha magánál tart egy olyan kelléket, ami segít a szállítandó dolgok stabil rögzítésében. 

Miután webáruházunkban a kiegészítők között rákattint a konkrét termékre, csak a kosárba kell tennie, és már el is indul a rendelés. Amennyiben Ön visszatérő vásárló nálunk, akkor érdemes saját fiókot is létrehozni, hogy nyomon tudja követni a teljes vásárlás folyamatát.

Ha kérdése lenne, vagy bővebb információra van szüksége, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken!