ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

- DONGÓ MOTOR alkatrészek

Dongó motor alkatrészek

Ebben a kategóriában olyan dongó motor alkatrészeket talál, amelyekre a szerelés során szükség lehet. Valamikor az 50-es évek végén, 60-as évek elején rótták az utakat ezzel a kétkerekűvel, ma már inkább veterán találkozók népszerű vendégei. Napjainkban újjáéledt a kultusza, így a tartozékai iránti kereslet is.

Mivel a dongó nem egy mindennapi motorfajta, érdemes tisztán látni az alkatrész kínálat terén is. Nézzen körül webáruházunkban, találja meg a legjobb kellékeket, és tartsa karban szeretett járművét!


124termék 136
124termék 136

Alkatreszekrobogohoz.hu webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minőségi tartozékokat biztosítunk robogókhoz. Így szeretnénk még élménytelibbé tenni a motorozást. Fő profilunk a 49 ccm-től egészen a 250 ccm-es hengerűrtartalmú motorok tartozékainak forgalmazása. Ha Ön esetleg négyütemű crossmotorhoz, különböző elektromos járművekhez (robogókhoz, rollerekhez, biciklikhez), netán quad-hoz keresne kellékeket, nálunk akkor is jó helyen jár! 

 

Miért jó választás a segédmotoros kerékpár?

A dongó motor nem más, mint egy benzines vagy ún. segédmotoros kerékpár. Olasz mintára gyártották hazánkban az ‘50-es évek végén. Ma újra reneszánszát éli. Nemcsak megbízható, de a használata is egyszerű. Különböző teljesítményű motorral kapható. Még jogosítvány sem kell a vezetéséhez, ha 300 W alatti a kapacitása. 

A dongó motorok nagy előnye, hogy kerékpárutakon is lehet velük közlekedni. Gyakorlatilag bicikliként használjuk, de egy lassabb motorként funkcionálnak. Bár nem a nagy sebességükről híresek, de városi közlekedésre igazán alkalmasak. Könnyen tudunk “cikázni” dugóban is, és még külön parkolóhelyet sem igényelnek!

 

Dongó motor alkatrészek széles kínálata

Akár mostanában vásárolta a járművét, akár évekkel ezelőtt, bármikor szüksége lehet pótalkatrészre. Webshopunk bal oldali sávjában több mint 120 benzines kerékpárhoz kínált tartozékot talál. Nem kell mást tennie, mint ráklikkelni a termék fotójára, és azonnal betöltődik minden kellék ABC sorrendben. 2 ütemű és 4 ütemű benzines kerékpárhoz egyaránt lesznek itt alkatrészek. Azért, hogy könnyebb legyen a keresés és a választás, a tartozék neve mögött feltüntettük a típusát is.

Benzincsaptól kezdve, benzintankon és berántón át a gázbowdenekig és a láncvédőkig széles termékpalettával állunk az Ön rendelkezésére. Sőt még kerékpárra szerelhető 50 és 80 ccm-es komplex dongó motor szettet is talál nálunk. Alkatrészeink közé minden olyan eszközt felvettünk, amelyekkel akár saját maga is meg tudja javítani meghibásodott járművét.

 

Túl a benzines kerékpáron

Napjainkban egyre elterjedtebbek az e-járművek, ezért a dongó motorok mellett ennek a termékkörnek is kiemelt figyelmet szentelünk. Arra törekszünk, hogy minden vevői igényt kiszolgáljunk, ezért webáruházunkban például elektromos kerékpár alkatrészek is elérhetők. Ezeket a segédmotoros kerékpárok e-alternatíváinak is tekinthetjük. A dongókhoz hasonlóan kiválóan lehet velük manőverezni, keskenyebb utakon is tökéletesen elférnek.

Ha megtalálta a keresett alkatrészt, csak rá kell kattintania, kiválasztania a darabszámot, majd betenni a kosárba a terméket. Az oldal tetején egy zöld sávban jelzi a rendszer, ha a kellék bekerült a bevásárlókocsiba. Ekkor már csak az ikonra kell klikkelnie, és be is fejezheti a folyamatot. Ha Ön visszatérő vásárló, érdemes létrehozni egy saját fiókot, ahol nyomon tudja követni a rendelést. Lehetősége van a hírlevelünkre is feliratkozni, így értesülhet az akciókról, újdonságokról is. 

Böngésszen oldalunkon, keressen minket bátran telefonon - állunk szíves rendelkezésére!