ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Cross / Enduro bukósisakok

Cross/Enduro bukósisakok

A bukósisak az egyik legfontosabb kiegészítő, ha motorozni indulunk. Sosem maradhat ki, azonban az sem mindegy, hogy milyet választunk. A kínálatban többféle Cross/Enduro bukósisak közül lehet válogatni, minden igényhez megtalálhatjuk a megfelelőt. Eltérő formák, mintázatok és megjelenések érhetők el a kínálatban.

A legfontosabb, hogy a minőség miatt sem kell aggódni, mindegyik termék maximális biztonságot nyújt a felhasználójának. Tekintse meg Cross/Enduro bukósisakok kínálatunkat, és válassza ki most a megfelelőt! Nézze végig az összes lehetőséget!


20termék 120
20termék 120

Minden kiegészítő egyszerűen beszerezhető

A webáruház kínálatában több kategória felhozatalából is lehet válogatni. Minden elérhető, ami ahhoz szükséges, hogy a jármű megfelelő állapotban legyen. Válogathatunk robogóhoz, elektromos rollerhez, elektromos kerékpárhoz, elektromos robogóhoz, dirt bike-hoz, dongó motorhoz, quadhoz, de még pocket bike-hoz, pocket ATV-hez és pocket crosshoz is kiegészítőket. Ha valamelyik alkatrész megadja magát, vagy már kezd elhasználódni, azt egyszerűen és gyorsan pótolni lehet. A nagyobb berendezéseket is hatékonyan lecserélhetjük egy újra.

Ha például egy új kipufogórendszert akarunk beépíteni, akkor érdemes egy tuning változatot választani, amivel a teljesítmény is növelhető. A motorozáshoz a különböző védőfelszerelésekről sem szabad megfeledkezni. Minőségi, strapabíró bukósisakok közül lehet válogatni, de emellett a kesztyűket, csizma-, térd- és könyökvédőket is érdemes megnézni. Kézvédők, szemüvegek, maszkok és protektoringek is ugyanúgy elérhetőek. 

Ha a robogó, kétkerekű jármű karbantartását végezzük, akkor speciális szerszámokra is szükség lesz. Ezeket is egyszerűen be lehet szerezni a webáruházból. Az esztétikai állapoton is nagymértékben javítani lehet egy festékspray segítségével. Függetlenül attól, hogy robogóval, rollerrel vagy kerékpárral rendelkezünk, mindegyiket rendszeresen karbantartani kell. A folyamat során a legkisebb alkatrészeket is ellenőrizni kell, hogy ne menet közben adja meg magát valamelyik, mert az komoly problémákhoz is vezethet.

 

A Cross/Enduro bukósisakok közül melyik lesz a megfelelő?

Természetesen a választást több tényező is befolyásolja. Az AWINA ENDURO sisakok között találni olyat, ami lehajtható plexivel is rendelkezik. Többféle színkombináció érhető el, például fekete-szürke, fehér-piros és piros-fekete. A vásárlás során pontosan meg kell határozni, hogy mégis mekkora méretű bukósisakra van szükségünk. Elérhető XXXS, XS, S, M, L, XL és XXL méret is. Ez egy nagyon fontos paraméter, mivel a pontos illeszkedés befolyásolja azt is, hogy mekkora védelmet biztosít a fejünk számára. Arról nem is beszélve, hogy nem igazán kellemes, ha egy sisak szorít vagy túl laza, csak az a megfelelő, ami tökéletesen passzol.

A bukósisak az egyik, ha nem a legfontosabb kiegészítő a motorozás során, pláne, ha olyan sportról van szó, mint a cross vagy enduro. Itt sok esetben extrém körülmények között kell közlekedni, vagy igazán nagy teljesítményt kell nyújtani. Menet közben több kavics, por is felszoródhat, pláne, ha előttünk is megy egy motoros, ezért is fontos, hogy olyan sisakban induljunk útnak, ami ezek ellen is védelmet nyújt. Cross, enduro motorozás közben az esések sem éppen ritkák, ezért is kell a fej biztonságára nagy hangsúlyt fektetni.

 

Csak a tökéletes bukósisak felel meg

Ha a jelenlegi sisak állapota már elég viseltes, akkor ne kockáztassunk, minél hamarabb szerezzünk be egy újat. A biztonságból sosem érdemes spórolni. Böngéssze végig Cross/Enduro bukósisakok kínálatunkat!