ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Bukósisakok

Bukósisakok

A motorozás során az egyik, ha nem a legfontosabb kiegészítő a bukósisak. Nélküle nem érdemes elindulni, hisz ez az elsődleges eszköz, ami védelmet nyújt a fejünknek, ha valami baleset történik. Többféle kialakítás közül lehet válogatni, így minden helyzetre, körülményre és igényre megtalálhatjuk az ideális modellt. 

Vannak nyitott és zárt változatok, valamint extrém sporthoz is beszerezhetünk cross, enduro sisakot. Tekintse meg bukósisak kínálatunkat, és válassza ki a megfelelőt még ma! Nézze át a felhozatalt most!

A motorozás során a legfontosabb a biztonság

Ehhez azonban arra is szükség van, hogy a jármű tökéletes állapotban legyen. A webáruház kínálatában be lehet szerezni a különböző alkatrészeket elektromos kerékpárhoz, elektromos robogóhoz, elektromos rollerhez, dirt bikehoz, dongó motorhoz, quadhoz, ATV-hez, valamint a pocket bike, pocket atv és pocket cross hármasához is. 

Milyen elemeket lehet pótolni? Például bowdeneket, spirálokat, fékcsöveket, csapágyakat, dobozokat, boxokat, elektromos alkatrészeket, komplett fékrendszert, felniket, gumikat, indexeket, lámpákat, izzókat, kipufogókat, lánckerekeket, de a szereléshez elengedhetetlen speciális szerszámokat is meg lehet rendelni.

A védőfelszerelésekről sem szabad megfeledkezni, ezek közé tartoznak a minőségi zárt bukósisakok is, valamint más ruházati cikkek, kesztyűk, kézvédők és protektorok. Rengeteg olyan alkatrész van, amiből erősen ajánlott otthon legalább egy tartalékot tárolni, hogyha valami probléma merül fel, akkor azt minél hamarabb ki tudjuk javítani, és ne kelljen azonnal a szerelőhöz szaladni, több napra elbúcsúzni a járműtől. 

Még arra is van lehetőség, hogy a motor teljesítményét javítsuk, növeljük. Ehhez érdemes beszerezni egy tuning kipufogórendszert, aminek a segítségével sokkal erőteljesebb lesz a gyorsulás, az egész jármű hangja megváltozik, és nagyobb élmény lesz a vezetés is.

A motor állapotát érdemes rendszeresen ellenőrizni, pláne a nagyobb szezonok előtt és után. Ha hónapokig állt a garázsban, akkor tüzetesen meg kell vizsgálni a kisebb-nagyobb alkatrészeket. Ha valamelyiken az elhasználódás jeleit véljük felfedezni, akkor minél hamarabb ki kell cserélni azt, nem érdemes kockáztatni.

 

Milyen bukósisakok közül lehet válogatni?

Ahogy azt már említettük, három különböző kategória kínálata érhető el: cross/enduro bukósisakok, valamint zárt és nyitott változatok. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya. Kezdjük a sort a speciális cross/enduro sisakokkal. Ezeket kifejezetten az extrém körülményekre tervezték, hogy a felverődő kavicsoknak, pornak is ellenálljon. Az egész fejet, állat védi, kapható lehajtható plexivel és anélkül is. Utóbbi esetben erősen ajánlott hozzá védőszemüveget is használni. 

A hétköznapi közlekedéshez általában nyitott vagy zárt bukósisakot szokás választani, azonban ezek közül sem mindegy, hogy melyiket. Ha a városban, közepes, átlagos sebességgel haladunk, ahol nem igazán találkozunk extrém körülményekkel, tökéletes választás a nyitott. Ha viszont kimegyünk a városból, és nagy sebességgel haladunk, akár az autópályán, vagy túrázni indulunk, akkor a zárt változatot kell választani.

 

Többféle márka kínálatából válogathatunk

A bukósisakok formája, mérete és megjelenése változó. Mindenképpen a minőségi termékek között válogassunk, mivel a biztonságból nem szabad spórolni. Mindenki megtalálhatja az igényeinek és a közlekedés körülményeihez legjobban illeszkedő darabot. Fedezze fel bukósisak kínálatunkat!