ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Berúgó alkatrészek

Berugó alkatrészek

A motor, robogó beindításához általában a berugó kart szokás alkalmazni. A folyamatos használat következtében azonban hajlamos meghibásodni, elhasználódni. Ma már könnyedén megtalálhatjuk az ideális kiegészítőt a járgányhoz, így a berugó alkatrészek segítségével felújíthatjuk, vagy kompletten ki is cserélhetjük az elindításhoz szükséges berendezéseket. 

Válthatunk minőségi darabokra, de akár ugyanolyat is kereshetünk, mint amilyen a régi volt. Szerezze be a szükséges berugó alkatrészeket! Nézze végig kínálatunkat, és rendelje meg a megfelelőt most!

Minden alkatrész pótolható, lecserélhető

A webáruház kínálatában több kategóriából is lehet válogatni. Ha valami probléma adódik a robogóval, motorral, quaddal vagy elektromos rollerrel, azt könnyedén meg lehet oldani egy minőségi cserealkatrész segítségével. Minőségi berugótengelyek, fogasívek is elérhetőek, de emellett még számtalan elem, eszköz és kiegészítő közül lehet rendelni.

Idetartoznak például az akkumulátorok, csapágyak, a fékrendszer és alkatrészei, gumik, belsők, szelepházak, gyertyák, pipák, izzók, karburátorok, de ezeken kívül is még sok minden megtalálható polcainkon. A különböző felszerelések is egyszerűen beszerezhetők. Gondolunk itt a bukósisakokra, amelyekből többféle változat közül lehet válogatni: nyitott, zárt, valamint Cross/Enduro is elérhető. 

Kereshetünk speciálisan egy adott modellhez is alkatrészeket. Elektromos roller, robogó mellett quadhoz, elektromos kerékpárhoz, de még pocket bike-hoz, pocket atv-hez és pocket crosshoz is megtalálhatunk minden szükséges eszközt és kiegészítőt. Gyakran nem is a meghibásodás miatt kell cserélni, csupán szeretnénk emelni a jármű teljesítményén, a vezetés kényelmén vagy a hatékonyságán. 

Ilyen lehet például az, amikor új dobozokat, boxokat és csomagtartókat helyezünk el a motoron, hogy a tárolókapacitása megfelelő legyen ahhoz, hogy hosszabb túrákra is el tudjunk indulni, vagy egyszerűen ne kelljen hátizsákban száguldozni a városban és/vagy azon kívül, ami egy idő után valljuk be, nem annyira kényelmes. 

A berugó alkatrészek széles kínálata érhető el

Akár a komplett rendszert is lecserélhetjük vagy csak egy-egy alkatrészt. Pocket bike-hoz berántófedelet is vásárolhatunk. Ezeknek az anyaga lehet műanyag és alumínium is. A kettő kialakítás között árban nincs nagy különbség, ezért érdemes azt választani, ami a minőségi elvárásoknak jobban megfelel. A berugórendszerek egyik legfontosabb része az ellenkerék, amiből szintén számtalan változat létezik. Itt oda kell figyelni a méretre, hogy hány köbcentis járgányokhoz ajánlják, de emellett a motor márkája is befolyásoló tényező lehet.

A legfontosabb alkatrész maga a berugókar, amiből szintén többféle méret érhető el. Itt oda kell figyelni arra, hogy melyik lesz az, ami a leginkább illeszkedik a motor vonalvezetéséhez, a használata is könnyű, és menet közben sem zavar minket. Különböző anyagból készülhetnek, aminek a megjelenésére is érdemes lehet odafigyelni. Egyes modellekhez már színes változat is elérhető, ami az egész motor hangulatát, stílusát meg tudja változtatni.

 

Vásároljunk körültekintően!

Mindig, minden alkatrész esetében pontosan nézzük meg, hogy milyen járművel kompatibilis. Főleg a belső, kisebb elemekre igaz ez, mint amilyenek a berugóracsnik, -rugók, -tengelyek és a fogasívek. A pedáloknál már némi szabadságot élvezhetünk, ott a személyes preferenciákat is előtérbe helyezhetjük. Fedezze fel berugó alkatrészek kínálatunkat most!