ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

- ELEKTROMOS kerékpár alkatrészek

Elektromos kerékpáralkatrészek

Ebben a termékkategóriában mindenféle elektromos kerékpáralkatrészt megtalál. E-bike használóként jó tisztában lenni azzal, hogy ha esetleg tartozékokra van szükség, akkor itt érdemes keresni! Nem kérdés, hogy ma már trend, ugyanakkor nemcsak divatos, hanem sok szempontból kényelmes is elektromos kerékpárral közelekedni. Gyors, környezetbarát és még költséghatékony is a használata. 

Akkumulátort keres, töltőt vagy csatlakozót? Netán világításhoz szükséges kellékeket? 10 alkategóriába sorolva, azon belül még tovább kategorizálva jelennek meg a termékek; minden apró részletre figyelve. Nézzen körbe, válogasson termékpalettánkról!

Az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházunkban elérhető áron kínálunk robogókhoz alkatrészeket. Főként 49 ccm-től 250 ccm-ig terjedő hengerűrtartalmú járművekhez forgalmazunk tartozékokat, de ettől nagyobb teljesítményű robogókhoz is vannak kellékeink. Legyen szó Dirt bike, Pit bike 4 ütemű crossmotorokról vagy gyerekmotorokról - mint a pocket bike, pocket cross vagy pocket atv - széleskörű a kínálatunk. 

Esetleg Quad /ATV-hez, benzines kerékpár javításához van szüksége valamire? Vagy az elektromos kerékpár mellett elektromos robogókhoz vagy rollerekhez is keres eszközöket? Jó helyen jár! Több mint 3000 vásárlónk pozitív voksa a bizonyíték arra, hogy számunkra a felhasználó az első, de tegyen Ön is egy próbavásárlást nálunk.

Elektromos kerékpár alkatrészek

Méltán népszerűek az elektromos kerékpárok! Ezek a járművek elektromos motorral vannak felszerelve, egy gázkar segítségével el is lehet vele indulni, akár pedálozás nélkül. Minőségi akkumulátortöltők, akkumulátorok, csatlakozók, vezetékek, fékek és alkatrészeik, gázkarok, gumik és belsők, gyújtáskapcsolók, motorvezérlők, a világítás és alkatrészei, egyéb tartozékok - ezekben az alkategóriákban lesznek a keresett elektromos kerékpáralkatrészek. Ezzel a csoportosítással próbáltuk megkönnyíteni mindenki számára a gyors találatot. 

Gyakorlati oldalról

A site-unk felépítéséből adódóan egyszerűen el lehet rajta igazodni, de a főoldalon látható telefonszámon nyugodtan segítséget kérhet kollégáinktól! Mellette lesz egy általános kereső, illetve a belépési/regisztrációs lehetőség. Ha Ön már visszatérő vásárlónk, akkor ajánlunk létrehozni egy saját profilt, hogy könnyen nyomon tudja követni a rendelés menetét. Megéri feliratkozni a hírlevelünkre is, melyben az aktuális akcióinkról, újdonságainkról informáljuk a címzetteket.

Az oldal bal sávjában szintén megtalálja a kedvezményeket és az új dolgokat. Ezt követi 7 - termékcsoport - elektromos kerékpár, Dirt bike-Pit bike, dongó motor, elektromos robogó, elektromos roller, pocket bike/ATV/cross, Quad/ATV alkatrészek - kategóriája, illetve azon belül a tartozékok betűrendben vagy alkategóriákba sorolva. A termékcsoportok alatt különböző alkatrészek kategóriái sorakoznak az akkumulátoroktól, felniken, izzokón át a tükrökig és a zárakig, gyújtáskapcsolókig. 

Praktikus felépítés 

Elektromos kerékpáralkatrészek között közel 200 tartozékot mutatunk be a webshop-ban, melyek az egyes alkategóriák termékfotóira kattintva töltődnek be. Tegyük fel, hogy elromlott az Ön kerékpárján a gázkar sebességkapcsolója! Ilyen esetben a gázkarok között kell kutakodni, majd a kép mögött lesznek a további lehetőségek. Minden alkategória hasonlóan épül fel, ami jelentősen leegyszerűsíti a keresést.

Azzal, hogy e-bike-ot használ, nagy lépést tett a klímatudatos életvitel felé. A városi szmogot például jelentős mértékben csökkenti, ha elektromos biciklire pattan. Ha pedig sokat “tekert” már a kerékpárral, és elromlik rajta valami, nézzen körül nálunk, érdemes.