ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Csapágyak, szimeringek

Csapágyak, szimeringek

Olykor a kisebb alkatrészek beszerzése jelenti a legnagyobb kihívást. Szerencsére ez a webáruház széles kínálatának köszönhetően egyáltalán nem jelent problémát. Több, mint 200 termék közül lehet válogatni. Egyszerűen megtalálhatók a szükséges csapágyak, szimeringek. Akár komplett szettben is megvásárolhatjuk őket. 

Minden robogóhoz megtalálhatjuk az ideális, kompatibilis alkatrészt. Tekintse meg teljes választékunkat, és válassza ki most a megfelelő terméket! Nézze végig a teljes felhozatalt!

Minőségi alkatrészek széles kínálatban

A csapágyak, szimeringek mellett számos más kategória felhozatalából lehet válogatni. Szinte minden kétkerekű járműhöz megtalálhatjuk az ideális alkatrészt. Lehet az robogó, dongó motor, elektromos robogó, roller vagy kerékpár, dirt bike, pitbike, quad, ATV, pocket cross, pocket ATV, pocket bike a webáruházból garantáltan beszerezhető a szükséges termék.

Emellett kiegészítőkből sincs hiány, mint amilyen a csomagrögzítő háló, féktárcsazár, lakat, defektjavító szett, lábtartó, lámpa, fejlámpa, LED-sor, riasztó, motortakaró ponyva, szélvédő plexi, telefontartó vagy éppen egy USB töltőaljzat. Az egyes alkatrészeket szettben is beszerezhetjük. Ezért is jó választás a csapágyszettek szimeringekkel elnevezésű kategóriában nézelődni. 

A különböző karbantartási műveletek elvégzéséhez speciális szerszámra is szükség lehet. Ezeket is egyszerűen beszerezhetjük a webáruház megfelelő kategóriájából. Csavarhúzók, kulcsok, fékszerelés, gumi szerszámok, gyertyakulcsok, kulcsok, lendkerék lehúzók, olajszűrő leszedő, szerszám lánchoz, szelephézag állító, de még kuplungrögzítő is elérhető. 

Ha a robogó megjelenésén kell javítani, azt is megoldhatjuk a különböző festék spray-k segítségével. Természetesen a motorozás során a biztonságra is kiemelten oda kell figyelni. Szükség lesz megfelelő bukósisakra, valamint védőfelszerelésre is. Utóbbihoz tartoznak a csizmák, térd- és könyökvédők, protektoringek, kesztyűk, kézvédők, valamint a szemüvegek és maszkok. 

 

Csapágyak, szimeringek: nem mindegy melyiket választjuk!

Mind a csapágy, mind a szimering olyan alkatrész, aminek a méretére, kialakítására milliméteres pontossággal kell figyelni. Természetesen a vásárlás nem lehetetlen feladat, de mindenképpen érdemes vagy megnézni, hogy eddig milyet használtunk, vagy elővenni a jármű gyári leírását. Kereshetünk akár adott modellhez is csapágyat, szimeringet. A legjobb, ha egy komplett szettet választunk, hogy a későbbi javítási munkálatokhoz, karbantartáshoz, esetleges sérüléshez, elhasználódáshoz legyen tartalék.

Yamaha 50 ccm-es robogókhoz is elérhető komplett csapágyból és szimeringből álló szett (műanyag kosaras), de emellett Derbi Senda/GPR, Derbi Senda EBE/EBS, Honda SH50, Honda Dio AF27-28 és Minarelli AM6 modellekhez is beszerezhetjük a megfelelő alkatrészeket. Ezekre garantáltan szükség lesz a jármű élete során. A csapágyak és szimeringek szinte állandó használatban vannak minden utazás során, így idővel elhasználódnak, kopnak.

Erősen ajánlott rendszeresen ellenőrizni az állapotukat, ha pedig már egyértelmű jelei vannak a sérülésnek, kopásnak, jobb minél hamarabb elvégezni a karbantartást.

 

Megfelelő alkatrész a megfelelő helyről

A vásárlás során mindig olyan helyet kell választani, ami kifejezetten a robogó alkatrészekre van specializálódva. Webáruházunk is ebbe a kategóriába tartozik, így garantáltan senki sem fog csalódni a vásárlás után. Ismerje meg a csapágyak és szimeringek teljes kínálatát webáruházunkban!