ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Csatlakozók, vezetékek

Csatlakozók, vezetékek

Az elektromos kerékpárok működésének alapját a csatlakozók, vezetékek jelentik. A folyamatos használat során olykor fennakadásokat lehet észlelni. Ha valamelyik funkció nem működik, szélsőséges esetben el sem indul a jármű, az elektromos funkciók kihagynak, akkor mindenképpen ellenőrizni kell a csatlakozókat és vezetékeket. 

Meghibásodás esetén nincs más teendő, mint cserélni őket. Ma már egyszerűen megrendelhetjük a szükséges alkatrészeket. Keresse meg a csatlakozók, vezetékek kínálatában a megfelelő terméket, és rendelje meg most! Nézze végig a teljes felhozatalt!

Az elektromos kerékpár teljes körű karbantartása megoldható

Webáruházunkban több alkatrész gyors és egyszerű beszerzése elvégezhető. Ez azért fontos, mert például egy elektromos kerékpár az élete során sok elemet “elhasznál”, elkopnak az évek alatt, de a sérülések okozta meghibásodásokra is gondolni kell. 

A minőségi vezetékek mellett elérhetőek még akkumulátortöltők, akkumulátorok, fékek és alkatrészeik, gázkarok, gumik, belsők, gyújtáskapcsolók, zárak, motorvezérlők, valamint a világítás és alkatrészei. Természetesen az elektromos kerékpárok mellett még sok más jármű karbantartását is egyszerűen megoldhatjuk.

Rendelhetünk robogó, dirt bike, dongómotor, elektromos robogó, elektromos roller, pocket bike, pocket ATV, pocket cross, QUAD, ATV alkatrészeket is. A javítási műveletek hatékony és szakszerű elvégzéséhez gyakran speciális szerszámok is kellenek. A motorozás során pedig a szükséges ruházatról, védőfelszerelésről sem szabad megfeledkezni. Ezek közé tartoznak a bukósisakok, csimák, könyök- és térdvédők, protektoringek, kesztyűk, kézvédők, valamint a szemüvegek és maszkok.

Sok esetben a jármű külsejét, megjelenését is fel kell frissíteni. A festékspray kínálatban garantáltan megtaláljuk majd a keresett árnyalatot. 

 

Csatlakozók, vezetékek beszerzése elektromos kerékpárhoz: mire kell figyelni?

Természetesen a legfontosabb az, hogy a kiválasztott termék kompatibilis legyen a saját kerékpárban található rendszerrel. Ha még viszonylag épségben, egyben van az eddig használt alkatrész, az alapján egyszerűen megtalálhatjuk a szükséges kiegészítőt. A kínálatban három pólusú akkumulátor töltőaljzat mellett 220V-hoz hálózati vezeték is elérhető kifejezetten elektromos kerékpárhoz. Utóbbiból erősített változatot is lehet választani. 

 

Kétpólusú kerek dugós töltőaljzatból sincs hiány, a vezetékekből is többféle méret, teljesítmény választható. A rendelés leadása előtt feltétlenül nézzük meg, hogy pontosan milyen csatlakozóra, alkatrészre van szükség. Ne a kiszállítás után szembesüljünk azzal, hogy valójában nem is tudjuk beszerelni vagy rácsatlakoztatni a járműre. Vezetékköteget is egyszerűen beszerezhetünk, ahogy por és vízálló aljzatok is elérhetőek.

A vásárlás során a kompatibilitás mellett más szempontokat is figyelembe kell venni. Az elektromos kerékpárok alkatrészeinek cseréje általában otthon is megoldható, de a bonyolultabb műveletekhez nem árt szakember vagy tapasztalt ismerős segítségét igénybe venni. A csatlakozók, vezetékek karbantartásánál, javításánál mindenképpen kövessük az előírásokat, olvassunk utána, hogy pontosan hogyan kell azt megfelelően elvégezni.

 

A minőségi csatlakozók, vezetékek sokkal tovább bírják

Ha a szükséges termékből több változat is elérhető és mind kompatibilis az elektromos kerékpárral, akkor mindenképpen azt válasszuk, amelyik a jobb minőségű. Hosszabb az élettartama és kevésbé sérülékeny. Tekintse meg csatlakozók, vezetékek kínálatunkat!