ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Elektromos alkatrészek

Elektromos alkatrészek

Az elektromos robogók, rollerek, kerékpárok, valamint más kétkerekű motorok esetében a különböző elektromos alkatrészek hatalmas jelentőséget kapnak. Nincs ez másképp a dirt bike, pitbike esetében sem. Ha valami probléma adódik bármelyik alkatrésszel, gyakran már a motort sem lehet beindítani. 

Szerencsére ma már a pótlásukat egyszerűen meg lehet oldani, a legtöbb elemet, kiegészítőt és eszközt pár perc alatt meg tudjuk rendelni. Nézze végig elektromos alkatrészek kínálatunkat és szerezze be még ma a szükséges elemet! Tekintse meg a teljes felhozatalt!


37termék 136
37termék 136

Minden alkatrész egyszerűen pótolható

A webáruház kínálatában több kategóriából is lehet válogatni. A dirt bike, pitbike alkatrészek mellett elérhetőek még dongó motor, elektromos kerékpár, elektromos robogó, elektromos roller, pocket bike, pocket ATV, pocket cross, QUAD, ATV, robogó karbantartásához szükséges termékek is. 

Garantáltan megtalálhatunk minden kisebb-nagyobb alkatrészt, amivel hatékonyan végre lehet hajtani a javítási munkálatokat. Néhányból kifejezetten ajánlott otthon tartalékot is tartani, mivel gyorsan elhasználódnak, és/vagy könnyedén megsérülnek, a beszerelésüket pedig házilag is meg tudjuk oldani, nem feltétlenül van szükség szakemberre vagy profi szervizre.

A járművek alkatrészei mellett a különböző kiegészítők beszerzése is megoldható a webáruházból. Gondolunk itt a speciális szerszámokra, hogy a javítási, karbantartási munkálatok megfelelően elvégezhetőek legyenek, továbbá az akkumulátorokra, festékre, alkatrészekre is. A ruházatról, védőfelszerelésről sem szabad megfeledkezni, hogy minden egyes alkalommal az ideális védelemmel induljunk útnak.

A dirt bike, pitbike esetében az elektromos alkatrészek mellett beszerezhetünk bowdent, markolatot, gázházat, gumiköpenyt, fékrendszert, ülést, benzintankot, lábtartót, kereket, felnit, kerékagyat, kormányt, futóművet, láncokat, lánckerekeket és még motorikus alkatrészeket is. Az egész motor karbantartása így gyorsan és költséghatékonyan oldható meg. 

A vásárlás során feltétlenül figyeljünk oda a kompatibilitásra és a minőségre, hogy hosszú távon se legyen problémánk az egyes alkatrészekkel.

 

Milyen elektromos alkatrészek szükségesek?

Természetesen még egy átlagos motorban is rengeteg olyan érzékelő, vezeték és vezérlő található, amelyek nélkül nem lehet elindulni. A dirt bike, pitbike esetében sincs másképp. A CDI számít az egyik legfontosabbnak, ami a gyújtásért, a motorindítás vezérléséért felel. Feszültségszabályzóra is szükség lesz, de még gyújtáshoz alaplap is beszerezhető. 

A megfelelő váltás és tempó érdekében a fokozatérzékelő ideális állapota is elengedhetetlen. Ebből több fajta is elérhető: választhatunk négyütemű motorhoz, valamint 110 és 125 köbcentis járműhöz is. A gyújtás alaplap (állórész és forgórész) esetében is oda kell figyelni arra, hogy pontosan melyik motorral lesz kompatibilis az adott termék. A kormánykapcsolók, indítórelék, motorleállító kapcsolók pótlása is egyszerűen megoldható

 

A karbantartás otthon is elvégezhető

A legtöbb alkatrész cseréjéhez nem feltétlenül van szükség sok tapasztalatra, szakértelemre, egy egyszerű, de egyértelmű útmutató segítségével mi magunk is elvégezhetjük a legtöbb javítási munkálatot. Természetesen minden egyes karbantartás után azonnal teszteljük le az adott alkatrészt, hogy megfelelően működik-e. Böngéssze át elektromos alkatrészek kínálatunkat most!