ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

- DIRT BIKE - PITBIKE alkatrészek

Dirtbike, pitbike alkatrészek

A több, mint 500-féle dirtbike és pitbike alkatrész között elektromos kiegészítők is szerepelnek ebben termékkategóriában. Akár gyermeke, akár saját maga használja ezt a motort, érdemes tudni, hol lelhetők fel ár-érték arányban a legjobb termékek.

A motocross típusú járművek egyre növekvő népszerűségével sajnos együtt jár, hogy az alacsony minőségű kellékek száma megnövekedett a piacon. Nem árt, ha körültekintőek vagyunk! Ha dirtbike, pitbike motorokhoz elektromos eszközt keres, nézze meg kínálatunkat és válassza ki az Ön számára megfelelőt!

Az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházban robogókhoz forgalmazunk több ezer alkatrészt. 49 ccm-től 250 ccm hengerűrtartalommal rendelkező járművek tartozékait áruljuk főként, de ettől nagyobb teljesítményű robogók kellékei is jelen vannak kínálatunkban.

Termékpalettánkon megtalálja a dirtbike, pitbike négyütemű crossmotorok alkatrészeit éppúgy, mint például a pocket bike termékeket. Emellett portfóliónk részét képezik különböző elektromos járművek - motorok, rollerek, biciklik tartozékai is. Próbálja ki webshopunkat! 3000-nél is több vásárlónk bizalmát már elnyertük, bízunk benne, hogy Ön lesz a következő!

 

Dirtbike és pitbike alkatrészek A-tól Z-ig

Milyen termékcsoportok közül választhat? Webáruházunk bal sávjában 10 alkategóriába soroltuk a négyütemű crossmotor kellékeket. Többek között bowdenek, gázházak és markolatok szerepelnek köztük, de elektromos alkatrészek vagy fékrendszerek, futóművek és láncok tartozékai is megtalálhatóak itt. Ha pedig egy képre rákattint, az adott alcsoportban két opció szerint fognak megjelenni a termékek - ABC sorrendben vagy további alegységekben. Utóbbi esetben újra a termékfotóra kell klikkelni, és már jön is, amit keres. 

 

Elektromos alkatrészek dirtbike-hoz és pitbike-okhoz

Tegyük fel, hogy zárlatos lett vagy elöregedett az Ön crossmotorjának feszültségszabályozója! A kellékek alatt, az elektromos alkatrészek között megtalálja ezt a terméket. Cserélje minél hamarabb, mert túlmelegítheti a generátort vagy túltöltheti az akkumulátort! Egy rosszul működő “fesszabályzó” mellett tönkremehet még két kulcsfontosságú tartozék. 

Az elektromos kellékek között önindítót, kormánykapcsolót, különböző hengerűrtartalomhoz illeszkedő gyújtásalapokat vagy a sebesség mérésére szolgáló fokozatérzékelőt is találni fog. Fontos, hogy minden eszköz jól és összhangban működjön a crossmotoron, csak így lesz megfelelő a teljesítménye. Ezeket a járműveket elsősorban nem mindennapos közlekedéshez használjuk. Sokkal inkább terepjáráshoz vagy versenyekhez, ezért is fontos, hogy megbízható termékekkel pótoljuk a meghibásodott alkatrészt.

 

E-bike-tól a Quad-ATV-ig

Persze nemcsak dirtbike és pitbike kellékeket talál webáruházunkban. A főoldal bal sávjában további 6 termékkategória jelenik meg az újdonságok és az akciók alatt. Szintén alkategóriákban lesznek itt a konkrét eszközök. Az egyes kellékeket egy-egy gyűjtőnév alá is besoroltuk, hogy egyszerűsítsük a keresést. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátoroktól kezdve a védőruházatokon át a zárakig és gyújtókapcsolókig 34 területről tud válogatni.

Természetesen regisztráció nélkül is vásárolhat, de ha visszatérő vendég vagy nyomon szeretné követni a rendelését, akkor érdemes beregisztrálni. Saját fiókja létrehozását követően fel tud iratkozni a hírlevelünkre is. Informálódjon webshopunkból, ha bármilyen kiegészítőre vagy tartozékra van szüksége! Ár-érték arányban a legjobb termékeket igyekeztünk összegyűjteni Önnek!