ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Dirt Bike - Pitbike alkatrészek

Dirt bike, pitbike alkatrészek

Nézze végig dirt bike, pitbike alkatrészek kínálatunkat és válassza ki most a megfelelőt! Tekintse meg a teljes felhozatalt!

A dirt bike és a pitbike ugyanis kifejezetten olyan járműveknek számítanak, amelyek nagy igénybevételnek vannak kitéve minden egyes vezetés során. Az alkatrészek elhasználódhatnak, megsérülhetnek, amelyeket idővel pótolni kell. Több mint 500 eszköz, kiegészítő közül lehet válogatni. A segítségükkel a különböző karbantartási feladatokat egyszerűen, gyorsan el lehet végezni, de akár még a felújítást is megoldhatjuk velük.

A speciális alkatrészek pótlása is egyszerűen megoldható

Sem a dirt bike, sem pitbike nem számít hétköznapi járműnek. A népszerűségük egyre inkább növekszik, ami azt is jelenti, hogy ma már több alkatrész közül lehet válogatni, valamint rengeteg kiegészítő érhető el. 

Fontos, hogy a vásárlás során kiemelten figyeljünk a minőségre. A webáruház kínálatában minden elérhető, amire a karbantartás, javítás, felújítás vagy átalakítás során szükség lehet. Dirt bike, pitbike esetében kapható bowden, markolat, gázház, elektromos alkatrészek, fékrendszer és alkatrészei, gumiköpeny, belső, idom, ülés, lámpa, benzintank, lábtartó, kerék, felni, külő, kerékagy, tengely, kormány, futómű, villa, láncok, lánckerekek, motorikus alkatrészek, de még teleszkóp, szilent is.

Más járművekhez is beszerezhetjük a szükséges termékeket. Megoldható a robogó, dongó motor, elektromos kerékpár, elektromos roller, elektromos robogó, pocket bike, pocket ATV, pocket cross, quad és ATV karbantartása is. 

A kétkerekű járművek használatához elengedhetetlen kiegészítőket is megvásárolhatjuk. Akkumulátorok, festék spray-k, de a sofőr számára kötelező védőfelszerelés, ruházat, bukósisak is beszerezhető. A karbantartás során sokszor lesz szükség speciális szerszámokra, mint amilyen a gyertyakulcs, kuplungrögzítő vagy a lendkerék. A webshop kínálatában ezek is megtalálhatóak és könnyedén megrendelhetőek.

Egy átlagos motor karbantartása, ápolása is folyamatos odafigyelést igényel. Egy olyan speciális jármű, mint a dirt bike vagy a pitbike még nagyobb igénybevételnek van kitéve, így az ellenőrzéseket is sűrűbben kell elvégezni.

 

Dirt bike, pitbike alkatrészek: szinte az egész motort “kicserélhetjük”

A több mint 500 termék között minden megtalálható, ami a motorozás során elhasználódhat, megsérülhet vagy cserére szorulhat. Mivel ezeket a motorokat extrém körülmények között szokás használni, a gumibelső az egyik leggyakrabban megsérülő kiegészítő. 

A vásárlás során arra kell leginkább figyelni, hogy a megfelelő méretet rendeljük meg. A kompatibilitást minden alkatrész esetében meg kell vizsgálni, ne az átvétel után, a beszerelés során derüljön ki, hogy valaminek a mérete nem stimmel. A termékeknél pontosan fel van tüntetve a méret és/vagy hogy milyen motorhoz, modellhez és típushoz érdemes választani.

A nagyobb kiegészítők beszerzése, cseréje is megoldható. Lehet az egy benzintank, vagy éppen a berugókar, mindig a minőségi változatokat kell beszerezni. Ez a költségek szempontjából is fontos, mivel egy prémiumkategóriás alkatrész sokkal jobban bírja az igénybevételt, hosszabb idő után kell cserélni és még a motor teljesítménye miatt sem kell aggódni.

 

Mi a rendszeres karbantartás titka?

Elsősorban az, hogy a könnyen megsérülő, gyorsan elhasználódó alkatrészekből mindig legyen tartalék otthon. Ezzel a javítási feladatokat szinte azonnal el tudjuk végezni. Ismerje meg dirt bike, pitbike alkatrészek kínálatunkat most!