ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Fékrendszer és alkatrészei

Fékrendszer és alkatrészei

A fékrendszer és alkatrészei teljes mértékben felújíthatók, és minőségi termékekkel lehet pótolni a régit. A robogó alkatrészei, részei közül talán ez a legfontosabb rendszer, ami a megállásért, a biztonságért felel. Számtalan olyan elem található benne, amelyeket időről időre pótolni kell. 

A kínálatban gyorsan megkereshető a kívánt alkatrész, valamint tartalékokat is be lehet szerezni, hogy a későbbiekben még gyorsabb legyen a javítás. Válassza ki most a szükséges fékrendszert és alkatrészeket, adja a rendelését még ma! Böngéssze át a teljes kínálatot!

Minőségi alkatrészek a régi, hibás helyett!

A webshop kínálatában minden megtalálható, amire szükség lehet a karbantartáshoz, javításhoz. Több kategória felhozatalában is lehet böngészni. Elérhetőek például a festékek, felnik, izzók, indexek, indexbúrák, karburátorok, kenőanyagok, lámpák, motorblokkok és különböző szerszámok is, hogy még hatékonyabb legyen a javítás. A kényelemhez, biztonsághoz elengedhetetlenek a tükrök, kormányművek, bukósisakok és a minőségi féktárcsák.

A robogók mellett beszerezhetők alkatrészek elektromos kerékpárokhoz, pocket bike-hoz, pocket ATV-hez, pocket cross-hoz, normál quadhoz, de még dongó motorhoz és dirt bike-hoz is. Mindent egyszerűen lehet pótolni, a legkisebb elemektől kezdve a legnagyobbakig. A vásárlás során oda kell figyelni a méretre, a kompatibilitásra és természetesen a minőségre is. Olyan alkatrészt kell választani, ami garantáltan felszerelhető az adott motorra, járműre, valamint hosszú távon képes lesz megfelelő teljesítménnyel ellátni a feladatát.

Minőségi gyártók termékei érhetőek el, népszerű és kevésbé ismert márkák járműveihez is megtalálható az ideális alkatrész. Vannak univerzális méretben kapható elemek is, amelyek többféle motoron is megállják a helyüket. A fékrendszer és alkatrészei között is többféle méret, kialakítás található, így érdemes alaposan átböngészni a kínálatot, hogy a megfelelő kerüljön megrendelésre.

 

A fékrendszer és alkatrészei: hatalmas kínálat, többféle megoldás

Ebben a kategóriában különböző termékek közül lehet válogatni. Akár a teljes fékrendszer felújítható elemről elemre, kiegészítőről kiegészítőre, de egy komplett rendszert is beszerezhetünk. Utóbbi között válogatva lehet vásárolni teljes fékrendszert 4 ütemű kínai robogókhoz, kínai sportmotorokhoz, de akár egy konkrét modellhez is, mint amilyen a JUNAK 904, JUNAK 905, CPI Oliver, CPI Aragon, Keeway TX, Romet CRS50/CRS125, Shineray XY125-10D, Yamaha YBR 125 ccm.

Ha nem szükséges a komplett fékrendszer cseréje, akkor a kisebb alkatrészeket külön-külön is meg lehet rendelni. Fékbetétekből több száz érhető el, külön RMS változatok és külön Taiwan, Malajzia, Kína területén készült modellekhez. Ugyanilyen fontosak a fékdobok is: Shineray, MOPED és JUNAK motorokhoz gyártott dobokból lehet válogatni.

A fékkar is azok közé az elemek közé tartozik, amely képes meghibásodni. Konkrét modellhez meg lehet keresni be az ideálisat. A felsoroltakon kívül ott vannak még a féklámpa kapcsolók, féknyergek, fékpofák, fékmunkahengerek (főfékhengerek) alsó és felső változatban is, valamint féktárcsák és féktartályok. Egyéb fék alkatrészek is elérhetőek, mint a fékkilincs, tömítések és más szelepek.

 

Minőség és kompatibilitás

Ezt a kettőt nem lehet elégszer kihangsúlyozni: vásárlás során mindig alaposan meg kell nézni, hogy pontosan melyik motorhoz lehet használni az adott terméket. Emellett érdemes minőségi alapanyagból készültet választani, ami hosszú távon ellátja a feladatát. Ismerje meg a fékrendszer és alkatrészei kategóriánkat!