ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Dobozok, boxok, csomagtartók

Dobozok, boxok, csomagtartók

A dobozok, boxok, csomagtartók egy robogóról sem maradhatnak le. Többször is előfordulhat olyan helyzet, hogy gyárilag nem jár a járműhöz ilyen kiegészítő, vagy a jelenlegit szeretnénk egy nagyobbra, más kialakításúra cserélni. Ezt ma már egyszerűen megtehetjük. 

Többféle méret, forma közül lehet válogatni, amelyek segítségével még kényelmesebb lesz az utazás. Garantáltan lesz helye mindennek, amit magunkkal viszünk motorozás során. Tekintse meg dobozok, boxok, csomagtartók kínálatunkat és válassza ki a megfelelőt most! Nézze meg a teljes felhozatalt!

Minden, ami a kényelmes utazáshoz kell

Egy robogó felújítása, karbantartása, esetleg tuningolása ma már egyszerűen megoldható. A webáruházban mindegyik művelethez megtalálhatjuk az ideális eszközt, kiegészítőt, de még a speciális szerszámot is. Többféle kategória közül lehet válogatni, amelyek között a minőségi csomagtartók mellett még az akkumulátorok, festék spray-k is megtalálhatóak. A robogó, a dirt bike, pitbike, dongó motor, elektromos robogó, elektromos roller, elektromos kerékpár, pocket cross, pocket ATV, pocket bike, QUAD, ATV karbantartása vagy éppen tuningolása a webshopban található termékek segítségével hatékonyan elvégezhető.

A robogókhoz a dobozok, boxok, csomagtartók beszerzése gyorsan megoldható. Kisebb és nagyobb alkatrészek is hatékonyan pótolhatóak. Lehet az berugó alkatrész, bowden, spirál, fékcső, csapágy, szimering, elektromos alkatrész, komplett fékrendszer, idom, ülés, sárvédő, gyertya, pipa, felni, izzó, index, indexbúra, lánckerék, lánc, lámpa, prizma, kormánykapcsoló, markolat, kenőanyag, kipufogó, szűrő, tükör, üzemanyagellátó rendszer, tömítés, biztosan meg fogjuk találni a megfelelőt. 

A vásárlás során feltétlenül figyeljünk oda a kompatibilitásra. Nézzük meg, hogy az adott termék milyen típusú motorral, márkával és modellel tartozik össze. A méretezés is fontos, ne a vásárlás után, a felszerelés során derüljön ki, hogy túl kicsi vagy túl nagy.

 

Dobozok, boxok, csomagtartók: milyet válasszunk?

Praktikus és hatékony termékek közül lehet választani. Természetesen mindennek az alapja egy minőségi csomagtartó, amit hosszú távon tudunk használni és a folyamatos utazások során is képes helytállni. Elérhető külön MOPED 4T csomagtartó is, kifejezetten 4 ütemű kínai mopedekhez. Dobozok esetén már többféle méret közül lehet válogatni. Van kisebb, 24 vagy 26 literes is. Előbbi mérete 41,5 x 41,5 x 31 centiméter, így kényelmesen elfér a legtöbb robogón.

Ha nagyobb kapacitásra vágyunk, az is megoldható. Még 62 literes doboz is elérhető, amiben már szinte bármi elfér, amire szükségünk lehet az utazás során. Ha igazi modern kialakítást szeretnénk, akkor a zöld-karbon, 47 literes doboz lesz a megfelelő, ami LED világítással is rendelkezik.

A dobozok, boxok és csomagtartók fontos szerepet játszanak a mindennapokban. Nem kell mindent egy hátizsákba besűríteni, hanem kényelmesen tárolhatjuk őket. Még a törékenyebb eszközöket is megvédhetjük ennek a tárolási módnak a segítségével. A robogók döntő többségére egyszerűen lehet őket rögzíteni, így amiatt sem kell aggódni, hogy menet közben történik valami.

 

A robogó felújítása hatékonyan

Ha már jelenleg is van doboz, csomagtartó a járművön, azt könnyedén lekaphatjuk, és lecserélhetjük egy nagyobbra vagy jobb kialakítású változatra. A legtöbb kiegészítőt egyszerűen pótolhatjuk a robogóra. Ismerje meg dobozok, boxok, csomagtartók kínálatunkat most!