ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Idomok, ülések, sárvédők

Idomok, ülések, sárvédők

Idomok, ülések és sárvédők jelennek meg ebben a termékkategóriában. Ezek a tartozékok a motoron, robogón vagy bármely más járművön megtalálható külső eszközök. Egyfajta védelmi funkciót látnak el, miközben dizájnelemként is működnek. 

Ha Ön egy esztétikus megjelenésű, biztonságosan üzemelő járművel szeretne közlekedni, nézzen körül webáruházunk kellékei között! Legyen sárvédő, borítás a kormány alatt vagy egy középső idom, amit keres, nálunk megtalálja. 50-nél is több eszköz van jelen a palettánkon ebben a kategóriában. Válogasson kedvére az ízléses, minőségi alkotórészek között, és a járműve is meg fogja hálálni.

Online boltunk, az alkatreszekrobogohoz.hu webáruház tucatnyi tartozékot kínál. A 49 ccm-es motorhoz éppúgy megtalálja nálunk a keresett alkatrészt, mint a 250 ccm-es típusokhoz. Emellett dirt bike, pit bike és pocket bike, illetve dongó motor és quad kellékek is jelen vannak oldalunkon. 

Mivel a környezetvédelem is elsődleges szempont nálunk, egyre több e-jármű alkotórésze is szerepel a termékportfóliónkban. Böngéssze át mind a 7 főkategóriát, amiket a weboldalunk bal sávjában talál meg. Ha elakadna, kollégáink állnak rendelkezésére elérhetőségeinken. 

Tudatos tervezés eredményeként és felhasználói visszajelzések beépítésével jött létre webshopunk, melynek kapcsán már több ezren fejezték ki elégedettségüket. Bízunk benne, hogy Ön lesz a következő, aki bizalmat szavaz nekünk, és visszatérő vásárlóink körében üdvözölhetjük.

 

Idomok, ülések, sárvédők - mit hol talál?

Ha a különféle idomok érdeklik, akkor a bal oldalon tud rákeresni a fő termékkategóriák alatt, az “idomok, ülések, sárvédők” felsorolásra kattintva. 4 alkategóriából az első lesz az övék, amelyen belül további két alcsoport található. A következő a szetteké, majd az ülések és a sárvédők következnek.

Az üléseket is ebben a kategóriában jelenítettük meg, amelyeket rengetegen keresnek kínai motorokhoz. Ha erre lenne szüksége, kínálatunkból 10-es, 12-es és nagytestű járművéhez tudja megvásárolni. Külön alkategóriában lesznek a Piaggio Moped sárvédők, ezekből választhatja csak a hátsó modellt, de szettben is eléri ezeket. A szennyeződések felcsapódásától védik Önt és a sérülésektől a gumikat.

 

Mire jók az idomok?

Minden motornál vannak olyan védőelemek, amelyek biztonságos fedéssel látnak el különböző részegységeket. Ezek az idomok. Bal, illetve jobb oldali, első vagy középső verziók éppúgy megjelennek kínálatunkban, mint a komplett szettek. Festett és matt fekete típusok is elérhetők, egészen dizájnos kivitelben is. Ha Önnek fontos a trendiség, érdemes lecsapni a legexkluzívabb darabokra! 

 

A vásárlás menete

Ahogy a keresés, úgy a vásárlás is egyszerű weboldalunkon. Nézzük meg a gyakorlatban is!

  • Miután a webshop bal oldalán lévő kategóriák között megtalálta az idomok, ülések, sárvédők csoportját, kattintson rá!
  • A klikkelés után betöltődik 4 alkategória ABC sorrendben. 
  • Állítsa a kurzort a termék fotójára, és egy gombnyomásra meg is jelenik a keresett tartozék!
  • Ezt követően adja meg a kívánt darabszámot, majd tegye a virtuális kosarába!

Célszerű saját fiókot is létrehozni, illetve a hírlevélre is feliratkozni, hogy azonnal, első kézből értesüljön az aktualitásokról. Úgy építettük fel, és strukturáltuk a weboldalt, hogy Önnek könnyű legyen rajta eligazodni. 

Ha valamit mégsem talál, vagy bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket bátran, segítünk!