ALKATRESZEKROBOGOHOZ.HU - Robogó alkatrészek elérhető áron

Kérdése van? Hívjon minket! +40754524112

Bowdenek, spirálok, fékcsövek

Bowdenek, spirálok, fékcsövek

Egy motoron számtalan olyan alkatrész van, amit folyamatosan használunk minden egyes alkalommal, amikor útnak indulunk. Vegyük csak a gázadást és a fékezést, amihez elengedhetetlenek a bowdenek, spirálok, fékcsövek. Ezek olyan kiegészítők, amelyekkel ha bármilyen probléma adódik, azt azonnal érezni fogjuk. 

Ha már kezdenek elhasználódni, akkor semmiképpen se halogassuk a cserét, rendeljük meg minél hamarabb a szükséges terméket. Fedezze fel bowden, spirál és fékcső kínálatunkat! Válassza ki, és rendelje meg minél hamarabb a szükséges kiegészítőt!

A legfontosabb alkatrészek is egyszerűen beszerezhetőek

Egy robogó, motor, de még egy elektromos roller és kerékpár is rengeteg apró alkatrészből tevődik össze. Ezek között vannak olyanok, amelyek ha meghibásodnak, még akkor is megfelelően lehet használni a járművet egy bizonyos mértékig. Viszont a fontosabb darabok esetében még egy kis mértékű elhasználódás is súlyos problémákhoz vezethet. Idetartoznak a bowdenek, spirálok és fékcsövek is, de az akkumulátorra, izzókra, a fékrendszer egyes elemeire is fokozottan figyelni kell. 

A gázadás és a fékezés is olyan művelet, amit egy-egy motorozás során számtalanszor használunk. Mind a kettő folyamatnál több alkatrésznek kell összehangoltan működnie, hogy elérjük a kívánt hatást. Ezért is van szükség például minőségi fékcsövekre, de a bowdenek sem maradhatnak ki a sorból. Ezek ráadásul olyan alkatrészek, amelyekből jó, ha mindig van otthon egy tartalék. Alapesetben nem kell őket sűrűn cserélni, eléggé védve vannak, de előfordulhat, hogy megtörik, akár el is szakad, vagy idővel elhasználódik.

Ilyenkor azonnal gondoskodni kell a cseréről, mert ha menet közben történik például az első fékbowden meghibásodása, az igazán kellemetlen tud lenni, szélsőséges esetben még boruláshoz, balesethez is vezethet. Ez a robogók, motorok összes alkatrészére érvényes. Erősen ajánlott rendszeresen ellenőrizni a jármű állapotát, ha pedig már ránézésre sem vagyunk elégedettek egy-egy elemmel, vagy vezetés közben érzünk furcsaságot, akkor ideje lecserélni az adott kiegészítőt egy minőségi, új darabra.

 

Bowdenek, spirálok, fékcsövek széles választéka érhető el

Ezek tipikusan olyan alkatrészek, amelyekre minden motor, robogó esetében nagy szükség van. Kezdjük a sort az első fékbowdenekkel, amiből elérhető több méret is, akár modell specifikusan. Honda Dio 50 ccm, Honda Tact 50ccm, Piaggio Zip 92-96, Suzuki Adress 50ccm vagy Yamaha Jog 50ccm motorokhoz is megtalálhatjuk a megfelelő alkatrészt. 

Fékcsövekből is többféle kialakítás érhető el: 42, 61, 89, 93, 96 centiméteres változat is. Külön válogathatunk quadokhoz, nagy teljesítményű ATV-hez, de motorhoz is. Gázbowdenekből alsó és felső verzió egyaránt elérhető. Adott modellhez kereshetünk megfelelő kiegészítőt. Alsó gázbowden kapható például Piaggio Free, Piaggio Typhoon, Yamaha Aerox/MBK/Booster és Yamaha Neos 2014 motorokhoz.

Komplett gázbowdent is vásárolhatunk, fékbowdenekből pedig elérhető hátsó változat is. Ezeken felül még könnyedén beszerezhetjük a kuplunghoz, szivatóhoz és ülészárhoz nélkülözhetetlen bowdeneket is, valamint KM spirálokat és szivató karokat, kézi szivatókat.

 

Mindig legyen otthon minőségi tartalék

Fontos, hogyha bármelyik alkatrészt cserélni kell a felsoroltak közül, akkor azt csak minőségi változattal tegyük meg. Ezzel garantálható, hogy hosszú távon nem lesz problémánk a motor használatával. Továbbá az is ajánlott, hogy mindig legyen otthon tartalék alkatrész, hogy gyors legyen a csere. Ismerje meg bowden, spirál és fékcső kínálatunkat!